Żołna
Fanka BB :)
Aż żałuję że wczoraj zrezygnowałam z progesteronuTutaj widziałam parę takich progów i była z tego ciążą bliźniacza.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż żałuję że wczoraj zrezygnowałam z progesteronuTutaj widziałam parę takich progów i była z tego ciążą bliźniacza.
Nawet nie wiesz jak mnie pocieszasz w tym momencieGdyby beta hcg miała tak w teorii to w pierwszej ciąży musiałabym mieć chyba trojaczki.
według apki to u mnie też już może być , ale ja jej nie słuchać myślę że to zdecydowanie za wcześnieWg apki już powinno być więc się trochę stresuje czy na pewno jest![]()
jak to sprawdzić ?Nie wiem czy lubicie wykresy (ja lubię)
W tym kalkulatorze bety jest wykres i można ocenić kiedy będzie widać pęcherzyk, serduszko...
Kalkulator HCG - Ovufriend.pl
Wpisując swoje wyniki badań HCG w ciąży, dowiesz się czy Twój przyrost HCG jest prawidłowy.ovufriend.pl
no myślę że dzisiaj może być jeszcze za wcześnie , może być tak że później się dopiero pokaże że są dwa . Chociaż nie wiem nie znam sięTo Ty dzisiaj sprawdzisz teorie z progesteronem a ja z przyrostem betyWolałabym jednak obalić te teorie
Jutro mam wizytę o 12 i już się stresuje a tu jeszcze tyle czasu..
![]()
mówisz ? No zobaczymy . A kiedy najwcześniej można to odkryć ?Tutaj widziałam parę takich progów i była z tego ciążą bliźniacza.
Duża szansa, że dzisiaj już zobaczysz zarodekno myślę że dzisiaj może być jeszcze za wcześnie , może być tak że później się dopiero pokaże że są dwa . Chociaż nie wiem nie znam sięja tam będę się cieszyć tak czy siak
![]()
Pęcherzyk jest od ok 1000 a serce od 10000jak to sprawdzić ?
Z tego co kiedyś czytałam to dwujajową można już w 5 tyg, a jednojajową dopiero przy biciu serca.no myślę że dzisiaj może być jeszcze za wcześnie , może być tak że później się dopiero pokaże że są dwa . Chociaż nie wiem nie znam sięja tam będę się cieszyć tak czy siak
![]()
tyle to ja wiemPęcherzyk jest od ok 1000 a serce od 10000