Żołna
Fanka BB :)
Kilka głębokich oddechów nie zaszkodzioby to były same dobre nowiny z tej wizytyprzed gabinetem to ja chyba zemdleje
![]()

Sama panikuje co zobaczę a tu jeszcze tydzień do wizyty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kilka głębokich oddechów nie zaszkodzioby to były same dobre nowiny z tej wizytyprzed gabinetem to ja chyba zemdleje
![]()
no musi musiKilka głębokich oddechów nie zaszkodzi
Sama panikuje co zobaczę a tu jeszcze tydzień do wizytymusi być dobrze innej opcji nie ma
![]()
Pamiętam swoją pierwszą wizytę w pierwszej ciąży. Płakałam jak bóbr a na ekranie był mały pęcherzykno musi musikropek rośnie w siłę oby tylko się pokazał
no ale wiadomo stres tak czy inaczej bedzie dopóki nie położę się na leżance i nie zobaczę co mam zobaczyć na ekranie
![]()
jest taka szansa że i u mnie tak będzie . Popłakałam się widząc betę ponad 4 tys także jak zobaczę pęcherzyk to pewnie będzie jeszcze więcej łezPamiętam swoją pierwszą wizytę w pierwszej ciąży. Płakałam jak bóbr a na ekranie był mały pęcherzyk![]()
Przy takiej będzie to pęcherzyk napewno będziejest taka szansa że i u mnie tak będzie . Popłakałam się widząc betę ponad 4 tys także jak zobaczę pęcherzyk to pewnie będzie jeszcze więcej łez![]()
no wiem , tylko się stresuje czy napewno będzie tam gdzie trzebaPrzy takiej będzie to pęcherzyk napewno będzie![]()
Pewnie obawiasz się CP ale beta Ci poszybowała w górę więc możesz to wykluczyć . Po za tym nie plamisz, nic Ci nie dolegano wiem , tylko się stresuje czy napewno będzie tam gdzie trzebaale dlaczego miałby być gdzie indziej , 4 przystosty okej , nic nie boli , nie krwawię ,nic mi się nie dzieje to musi być dobrze
![]()
Będzie dobrzeno wiem , tylko się stresuje czy napewno będzie tam gdzie trzebaale dlaczego miałby być gdzie indziej , 4 przystosty okej , nic nie boli , nie krwawię ,nic mi się nie dzieje to musi być dobrze
![]()
A Ty kiedy masz wizytę?Nie dość że się trochę stresuję to jeszcze tak mnie znów mdli że nie wiem jak się nazywammam nadzieję że tam wszystko już zajebiscie bo ostatnie dwa tygodnie to jakaś masakra, wyglądam na 10 lat starsza a czuję się jak 100latka
![]()