reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Kilka głębokich oddechów nie zaszkodzi 😁😁
Sama panikuje co zobaczę a tu jeszcze tydzień do wizyty 🫣 musi być dobrze innej opcji nie ma 🤞🤞🤞
no musi musi 🤞🤞 kropek rośnie w siłę oby tylko się pokazał 🤞 no ale wiadomo stres tak czy inaczej bedzie dopóki nie położę się na leżance i nie zobaczę co mam zobaczyć na ekranie 😅

no musi musi 🤞🤞 kropek rośnie w siłę oby tylko się pokazał 🤞 no ale wiadomo stres tak czy inaczej bedzie dopóki nie położę się na leżance i nie zobaczę co mam zobaczyć na ekranie 😅
Pamiętam swoją pierwszą wizytę w pierwszej ciąży. Płakałam jak bóbr a na ekranie był mały pęcherzyk 😁😁

Pamiętam swoją pierwszą wizytę w pierwszej ciąży. Płakałam jak bóbr a na ekranie był mały pęcherzyk 😁😁
jest taka szansa że i u mnie tak będzie . Popłakałam się widząc betę ponad 4 tys także jak zobaczę pęcherzyk to pewnie będzie jeszcze więcej łez ☺️

no wiem , tylko się stresuje czy napewno będzie tam gdzie trzeba 😔 ale dlaczego miałby być gdzie indziej , 4 przystosty okej , nic nie boli , nie krwawię ,nic mi się nie dzieje to musi być dobrze 🤞☺️
Pewnie obawiasz się CP ale beta Ci poszybowała w górę więc możesz to wykluczyć . Po za tym nie plamisz, nic Ci nie dolega :).
Będzie dobrze ♥️

no wiem , tylko się stresuje czy napewno będzie tam gdzie trzeba 😔 ale dlaczego miałby być gdzie indziej , 4 przystosty okej , nic nie boli , nie krwawię ,nic mi się nie dzieje to musi być dobrze 🤞☺️
Będzie dobrze 😌 beta i progesteron wysokie. Inaczej być nie może.
W pracy jeszcze jesteś? Mówiłaś pracodawcy?

Nie dość że się trochę stresuję to jeszcze tak mnie znów mdli że nie wiem jak się nazywam 🫣mam nadzieję że tam wszystko już zajebiscie bo ostatnie dwa tygodnie to jakaś masakra, wyglądam na 10 lat starsza a czuję się jak 100latka 😂

reklama
Nie dość że się trochę stresuję to jeszcze tak mnie znów mdli że nie wiem jak się nazywam 🫣mam nadzieję że tam wszystko już zajebiscie bo ostatnie dwa tygodnie to jakaś masakra, wyglądam na 10 lat starsza a czuję się jak 100latka 😂
A Ty kiedy masz wizytę?

Do góry