reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Nie dość że się trochę stresuję to jeszcze tak mnie znów mdli że nie wiem jak się nazywam 🫣mam nadzieję że tam wszystko już zajebiscie bo ostatnie dwa tygodnie to jakaś masakra, wyglądam na 10 lat starsza a czuję się jak 100latka 😂
A czym się stresujesz ?
Przecież beta ładnie urosła ♥️
Będzie dobrze 🤞🧙‍♀️🤰

A czym się stresujesz ?
Przecież beta ładnie urosła ♥️
Będzie dobrze 🤞🧙‍♀️🤰
Betę badałam raz, przed pierwszą wizytą, w sumie to boję się że nie będzie ♥️ chociaż powinno już być. Albo nie wiem, że coś jeszcze jest nie tak. Chyba już wszystkiego się boję 🤪

Będzie dobrze 😌 beta i progesteron wysokie. Inaczej być nie może.
W pracy jeszcze jesteś? Mówiłaś pracodawcy?
tak jestem w pracy . Właśnie nie mówiłam jeszcze i powiem wam że sama nie wiem czy mówić wgl . Po pierwsze żebym nie musiała pracować na magazynie musiałby powiedzieć wszystkim a nie wiem czy chce , po 2 u nas ostatnio było dużo zmian i chodzą pogłoski że mogą zamknąć oddział . Mam umowę na stałe ale boje się że tak powiem teraz to znajdą sobie jakiś powód żeby nie zwolnić (ja wychodzę z założenia że jak będą chcieli to zawsze sobie jakiś znajdą ) myślam żeby powiedzieć koledze z którym zazwyczaj jestem na zmianie wtedy kiedy pomagam na magazynie , bo mam z nim dobry kontakt i on i tak stara się żebym nie nosiła ciężkich rzeczy (więc w takiej sytuacji tym bardziej będzie pomocny ) a jednak w miarę szybko porozmawiać z lekarzem o L4 , bo też czytałam że w razie likwidacji oddziału żeby przysługiwało mi chorobowe z ZUS muszę być na L4 przed likwidacją

Betę badałam raz, przed pierwszą wizytą, w sumie to boję się że nie będzie ♥️ chociaż powinno już być. Albo nie wiem, że coś jeszcze jest nie tak. Chyba już wszystkiego się boję 🤪
Ok, po CP to całkiem normalne,że się czegoś boi człowiek :).
Wyczerpał się limit niepowodzeń, będzie dobrze ♥️.
Po za tym serce widać od 10000, więc na pewno nie jest CP bo już dawno rozerwałoby jajowód.

tak jestem w pracy . Właśnie nie mówiłam jeszcze i powiem wam że sama nie wiem czy mówić wgl . Po pierwsze żebym nie musiała pracować na magazynie musiałby powiedzieć wszystkim a nie wiem czy chce , po 2 u nas ostatnio było dużo zmian i chodzą pogłoski że mogą zamknąć oddział . Mam umowę na stałe ale boje się że tak powiem teraz to znajdą sobie jakiś powód żeby nie zwolnić (ja wychodzę z założenia że jak będą chcieli to zawsze sobie jakiś znajdą ) myślam żeby powiedzieć koledze z którym zazwyczaj jestem na zmianie wtedy kiedy pomagam na magazynie , bo mam z nim dobry kontakt i on i tak stara się żebym nie nosiła ciężkich rzeczy (więc w takiej sytuacji tym bardziej będzie pomocny ) a jednak w miarę szybko porozmawiać z lekarzem o L4 , bo też czytałam że w razie likwidacji oddziału żeby przysługiwało mi chorobowe z ZUS muszę być na L4 przed likwidacją
Nie mogą zwolnić Cię w ciąży :)

Powiedz lekarzowi na wizycie jak wygląda Twoja praca. Zapytaj czy to nie stanowi zagrożenia dla ciąży i poproś o zaświadczenie. W razie co pokażesz pracodawcy żeby Cię zwolnił z cięższych prac.

reklama
Do góry