Piq
Fanka BB :)
Jesteś póki co pierwsza w kolejce?Taaaak, Wg USG 27 wg om 30 września
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteś póki co pierwsza w kolejce?Taaaak, Wg USG 27 wg om 30 września
Trzymamy trzymamy@Karolina_123 @klaudia16 @Klemensa gratulacje dziewczyny!!!! Cudowne wieściNie przestaję trzymać mocno kciuków! (a Wy nadal trzymajcie za mnie, proszę
)
Czy czytam i nadrabiam Wasz wątek od początku? Może…![]()
ja twój też czytamtylko się nie udzielam bo mi głupio
ale widziałam że jednak IUI się udało także trzymam mocno kciuki i grzejemy ci miejsce tutaj
![]()
Dzięki dziewczyny!!Trzymamy trzymamyja też podczytuję i mega kibicuję
![]()
@Karolina_123 @klaudia16 @Klemensa gratulacje dziewczyny!!!! Cudowne wieściNie przestaję trzymać mocno kciuków! (a Wy nadal trzymajcie za mnie, proszę
)
My tu na Ciebie czekamy bo promocje na pampersy będziemy wymieniać@Karolina_123 @klaudia16 @Klemensa gratulacje dziewczyny!!!! Cudowne wieściNie przestaję trzymać mocno kciuków! (a Wy nadal trzymajcie za mnie, proszę
)
Na to wychodzi, że przecieram szlakiJesteś póki co pierwsza w kolejce?![]()
A faktycznieJa po pojutrze, dopiero w pt![]()
![]()
Tak, ja mam jutro wizytę. Ciężki temat mam jutro w pracy do zrobienia, więc mam nadzieję, ze mi dzień szybko zleci