reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka, ja Cie sledze?
Dota- nie kreacji jeszcze nie mam, nie wiem gdzie tu w Anglii szukac.Moze dopiero w Polsce kupie, albo na Allegro, bo juz ogladalam.

Ostatnia edycja:
reklama
Stefanio:-):-):-) Czy masz może jakiegoś linka gdzie mogłabym, poczytac coś o tych darmowych ksiązeczkach:-) Byłam w bibliotece i pani zrobiła tak:szok::szok: na to czego od niej zarządałam:-p:-p

A mój Marcelek cały dzień dzisiaj był taki smutny:-:)-:)-( i tylko się do mnie kleił:-(

Matko co sie dzieje z tym forum ???????????????????????, gdzie sa wszyscy :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:.

A tak wogole to wiekszosc to juz o nas zapomniala bo juz dawno sie nie odzywaja.

Taka cisza to ide sie kapac. PEwnie znowu w nocy sie kobietki uaktywnia

hej czy ktoras z was byla z maluchem u okulisty jak skonczyl 3 miesiac????bo ostatnio dowiedzialam sie ze bioderka i okulista to obowiązkowe!!!!!!!

cześć dziewczyny :-)

switche naprawione, więc kontakt ze światem jest ha ha!;-) głupi piorun mam nadzieję że więcej w nas nie walnie :dry:

viki ja byłam z małą u okulisty ale dlatego że miała chore oczko :blink: a na usg bioderek tylko raz jak miała 2 tyg :sorry2:

może was nadrobię ale na pewno nie teraz :sorry2:

Dobra chłopaki już śpią naeszcie wolne:-D:-D
A my dzisiaj z małym byliśmy na grzybkach i nawet znależliśmy cud:tak::-p:-D:-D
KSAWEK jeszcze raz dziękuje za życzenia:-)
VIKI ja nie byłam na bioderka tak a okulisty nikt nie wspomniał:confused:!!!

Viki my chodzimy do okulisty regularnie, zresztą jak do wielu innych specjalistów, na szczęście jak narazie żadna wada wzroku się nie ujawniła co w naszym przypadku jest ogromnym sukcesem ;-):-)

wiecie co spytałam bo bratowa valdiego urodzila 2 miesiace temu córe i ona ma wbite do ksiązeczki : po 1 miesiacu usg bioderek, po 3 miesiacu kontrola u okulisty!!!:szok:
nie wiem moze to znowu cos nowego wprowadzili w miedzyczasie...

paula pani barbara dobra..hehe ale sie usmiałam...:-D

reklama
Do góry