reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witamy!!!!!!!!!!!
sto lat na 7 miesiecc dla TADZIA I KSAWEREGO BUZIACZKI DLA WAS CHłOPAKI
miłego dzionka laseczki
ide majstrowac suknie dla mojej ksiezniczki
ALEX to ile ci podzucic towarku ?tak na spróbunek moge bo za wieksza ilosc to mnie moja ekipa zabije :-D:-D:-D:-D

reklama
witka lalunie!!
grzechotka doobre dobree :))
elcia a ty tak nie rozdawaj bo cie moj pimp rozliczy!!
paula a ty co?? nic do odpowiedzenia nie mam do ciebie??? jak to ???

Witam z pracy

Kurde normalnie taka pogoda ze mi sie pracowac nie chce. Chętnie bym gdzies swoja szanowna d... umoczyla. Na szczescie mam klime w pokoju wiec nie odczuwam tej zabojczej temperatury.

Buziaczki dla Tadziulka i Ksawerego

A moj maly leniuch mnie w niedziele zszokowal. W poludnie nie mial bladego pojęcia do czego ma nogi a wieczorem jka sie R nim bawil to on nagle wyprostowal nogi i stoi jak strzala :-D:-D:-D. Teraz to jak go na kolana sadzam to on chce stawac tak to mu sie podoba. Od razu lozeczko poszlo poziom na dol choc on nie ma zielonego pojecia ze moze sie sam podnosic i siadac czy stawac, ale wole dmuchac na zimne bo z tym moim orlem to nigdy nic nie wiadomo. Jednego dnia rano czegos nie kuma a wieczorem juz tak. :szok::szok:

Poza tym upodobal sobie spanie na brzuchu przez co nie daje mamusi pospac. Jak sie przekreci na brzuch i pospi tak jakis czas ale mu sie znudzi to nie umie wrocic na plecy czy na bok wiec zaczyna jeczec wiec musze sie podniesc go przekrecic. Kurde czasem to i 5 razy w ciagu nocy :szok::szok::szok:

Milego dnia

Buziaczki dla Tadzia i Ksawerego. Rośnijcie silni i zdrowi:-):-):-)

Dzień dobry mamuśki:-)
Wczoraj miałam lenia i ic nie pisałam:no:ale podglądałam Was przez cały dzień:tak: Zaraz spadam do lekarza z małym bo ten kaszel ma coraz gorszy.
No i CHYBA!!! idą zęby bo pół nocy przepłakana:szok::szok: i nawet na rączkach się nie uspokajał:-:)-:)-(

DZIEŃ DOBEREK!!!!
Dziękujemy wszystkim za życzenia:tak:!!!
Pogoda upał nie miłosierny:tak::-)
I ta męża wypisali już dzisiaj porobili badania przepisali recepty i może odpoczywać w domu bo nie ma miejscy w szpitalu a nie jest umierający ma tylko rękę złamaną i wstrzązg mózgu lekki jak stwierdzili ta nasz służba zdrowia:wściekła/y::tak:
Ta że już będę siedzieć na BB :-D:-D:-D
ELCIA ja się nie mylę to chyba ty napisałaś mój zaczął wołać tata i nic więcej a jak 2 to chciała bym mieć dziewczynkę:-D:-D:-D
GRZECHOTKA nie martw się na mnie rozmiaru też nie ma dość że długa to jeszcze przy sobie:-D:-D:-D
MIŁEGO DNIA KOBITKI!!!!!!!!!

TADZIU I KSAWERKU!! STO LAT OD GAJUNI!!!
no niestety czasami i stefanka rano musi wstac :((
ataata a ty co?? do pracy nie idziesz??

No ładnie Stefanka.. nie masz co do mnie napisać??? :-:)-:)-(

Jutrzenka mówisz że swoją d... byś umoczyła:-D:-D:-D

Agatka a co ty robisz z rana na bb? Nocka dziś? Fajnie że zaglądasz! :tak::-)

Dla Tadziulka i Ksawerego sto latek!!!!:-):-):-)

Normalnie jestem szczęśliwa!!! Foch przerwany bo Pan poprosił o wybaczenie i postanowił poprawę. 3 dni ani słowem się nie odezwałam... jestem z siebie dumna bo zawsze to ja pierwsza szłam w łaskę... :-):-):-):-):-):-):-) a tak to się chyba przestraszył że tyle dni cisza. :-D:-D:-D:-D:-D:-D hihihihihihihihihihi....

reklama
I ja sie melduje,dzien dobry!
U nas leje od samego rana, wiec pewnie nigdzie sie nie wybierzemy z Oliwieraskiem.
Stefanka- Ty tak mowisz, bo chcesz wiecej towaru dla siebie na pewno...
Elcia- nie daj sie podpuscic.
Paula- przeprosil? I tak trzymac!:-)
Wszystkiego naj naj naj dla Ksawka i Tadzia, duzo zdrowka!!!

Do góry