reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Siemaneczko:-D:-D

Alex spoko to taki Stefankowy zarcik z ta nianią :-D:-D:-D. Narazie nie mam kupionej bo nie potrzebuje bo maly spi z nami w pokoju ale kiedys mowilam ze musze kupic i malego wyprowadzic do siebie ale to jeszcze sie zejdzie chyba :-D:-D:-D:-D bo moj R sie nie moze zebrac zeby malemu pokoj zaczac szykowac :-D:-D:-D.
A swoja droga to nasza Stefania ma swietna pamiec :tak::tak::tak:

Ataata ja tez nie robilam USG, bylam tylko u ortopedy powiedziala ze jest dobrze i nie kazala niepotrzebnie robic usg.

Paula to niezla ksiezniczke bedziesz miala :tak::tak::-):-)

Hej,hej!!!
No Jutrzenka to ładnie sie pracuje:-pdobrze,że masz internet....heheh;-)
Do pracy!:-D

Weroniczka...halo,halo....kiedy jedziecie do Sobieszewa???? piszę się na spotkanie z Tobą i chłopcami, czekam na info:tak::-)

Ale Jula bedzie wystrojona....hoho:-)

Uciekam ciotki,jutro mój mąz wyjeżdza na 10 dni....pewnie umrę z tęsknoty i nie tylko....tak więc to juz ostatnie posty na BB...bedzicie miały spokój, jednej mniej:tak:

Buźka!

witka laseczki
jutrzenka heheh oo takk mam bardzo dobra pamiec :) i naprawde czasami to przeklenstwo!!
dota :))
paula ale kreacja...

Witam
Paula- sliczna sukienunia. W ogole zauwazylam, ze dla dziewczynek sa duzo lepsze rzeczy, nie wiem jak ja tego Oliwiercia ubiore...
Stefanka- leje u mnie drugi dzien, ale smuty... A co do lekarstw, to na prawde nie wiem. Mam zeba do zrobienia, ale dentystka powiedziala, ze musi potem dac antybiotyk, a nie mozna karmic piersia, bo ma zly wplyw na mleko i musze przejsc na butle. Ale na razie jeszcze czekam, bo nie boli. No i nie wiem, czy to tylko tak z antybiotykami, czy wszystkimi lekami. Albo moze niech farmaceuta w SUPERDRAGU Ci cos poradzi.

reklama
alex u mnie pochmurno ale nie pada. cale szczescie bo ja nie przepadam za takimi upalami jak byly. a co do lekow to wiem ze wielu nie powinno sie brac ale jesli karmisz regularnie a wlasnie sie zastanawiam czy ma znaczenie jak karmie raz na dobe hehhe i to pewnie mam ze 20 ml.

Do góry