jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Viki ale superowy ten nocnik, musze tez cos takiego poszukac. Widzialam kiedys jakis Fisher Price ze spuszczana woda ale chyba ponad 100 kosztowal 

.
Ja ostatnio gdzies czytalam ze nauke siusiania do nocnika mozna zaczal jak dziecko skonczy 2 lata bo to wczesniej nie ma sensu bo nie nauczy sie ale widac po sukcesie Damianka ze to jest wykonalne

i ze warto probowac wczesniej.
Elcia super sukieneczka.

Kasia czekamy na dobre wiesci, trzymam kciuki
Stefanka nie pomoge bo nie znam sie na tym. A szukalas w necie cos na temat tego leku, czasem sa rozne informacje o lekach.

.Ja ostatnio gdzies czytalam ze nauke siusiania do nocnika mozna zaczal jak dziecko skonczy 2 lata bo to wczesniej nie ma sensu bo nie nauczy sie ale widac po sukcesie Damianka ze to jest wykonalne

i ze warto probowac wczesniej. Elcia super sukieneczka.

Kasia czekamy na dobre wiesci, trzymam kciuki
Stefanka nie pomoge bo nie znam sie na tym. A szukalas w necie cos na temat tego leku, czasem sa rozne informacje o lekach.
Ostatnio zdarzyło Mu się zrobić w pieluchę w nocy to spał chyba do 11 tak Mu ciepło było, a ja zdążyłam nakrzyczeć na Tomka, że tak napierdział w pokoju ;-)
bo Rysiu ciągle uważał że jeszcze czas na rezerwację domku no i został tylko ten termin