reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc czesc.
Elcia-no swietna sukieneczka, masz dziewczyno talent.
Kasia- no widzisz, wszystko bedzie dobrze. Jeszcze my wszystkie bedziemy od Ciebie pozyczac...:-D
Grzechotka- udanego urlopu, baw sie dobrze;-)
A u nas nic, powolutku sie turla. Troche bylismy na spacerku, ale niefajnie jest, bo caly czas pada.:wściekła/y:

reklama
Joanna właśnie ja tez mam taką nadzieję eh :sorry2:

a moja nela potrafi już sama ustać bez trzymania i podpierania ok 10 - 15 sekund :-) a przy łóżku to nawet kilka min tylko tak śmiesznie tyłek wypina do tyłu i chce łapać za stopy :-p i błagam nie traktujcie tego jako sygnału do wyścigu :-( chciałabym oznajmić całemu światu jaką mam córkę wspaniała i jak bardzo ja kocham ;-) P. ma takie sprawy gdzieś - jak mówię żeby zobaczył jak sie bawi jak coś mruczy albo strzela miny to twierdzi że jeszcze to nie raz zobaczy i dalej ogląda tv :wściekła/y: a o innych członkach mojej prze-cudownej rodziny nawet nie wspomnę ha ha!

Diankus to masz suuuuper zdolną córcię:tak:pięknie,jakie postepy...:-):-)Brawo!:-)
A o Twoim malżonku to może nie będę pisała...może kiedyś zrozumie co traci...chociaż lepiej żeby to nastapiło jak najszybciej.
Trzymaj się!

Kacha:-)

Alex to wpadnij do Polski...heheh...tutaj chyba wszyscy mają dosyc slońca:tak:;-)

Weroniczka to bedziemy w kontakcie, mi koniec sierpnia pasuje i to bardzo. Jeszcze może Elcia namówi do tego czasu męża i może spotkamy się we trzy;-)

Słodkich snów ciotki!
pa:-)

Witam wieczorkiem...:-):-):-)

Viki super że Pawełka sadzasz.:-) Sporo się interesowałam nocniczkowym tematem i bardzo ważne jest to co właśnie Ty robisz, że sadzasz Pawełka bez pieluszki, bo jak się stawia nocnik tylko w pokoju, żeby się niby dziecko oswoiło, to ono traktuje owy nocnik jak zabawkę. :no: a nie o to chodzi...
No ale piszą też że do półtora roku dziecko nie kontroluje samo siusiania i nie może tego powstrzymać... :dry:

Diana mam nadzieję że będzie lepiej między wami... Tego życzę! :tak:;-)
A dla mnie żadnego wyścigu nie ma i nie było i cieszę się z Tobą z postępów Amelki!

Kasia! :-):-):-) Tak się cieszę że kłopoty was opuszczą... :-):-):-)

Stefanka:-) ja się nie znam, ale moim zdaniem jak pisze żeby nie stosować przy karmieniu to nie... ;-) Spytaj lekarza może... :tak::tak::tak:

Ela wow!!! Masz sprytne rączki! :-):-)

Ciesze się że nasza sukieneczka się podoba ;-)

No słabo!!! we wtorek późnym wieczorek kilka stron naskrobałyście a wczoraj pusto :szok::szok::szok::szok::szok:

Dzień dobry kobietki!!!:-):-):-)
Biorę się za mycie okien;-):-) a jak mała się prześpi i wstanie to idziemy na basen... :tak:

witam :-)

otóż tak mało postów ;-) pewnie pogoda zbyt ładna i szkoda czasu marnować na komp ;-)

paula udanej zabawy na basenie :-p ja nie pójdę z moimi rozstępami to tylko strój windsurfingowca by je uchronił od światła dziennego :-p

dziękuje za miłe słowa co do P. ;-)

nie wiem co sie Nela dzieje :dry: w ciągu dnia grzeczna, śpi raz tylko ok 30 min no ale trudno:blink: a w nocy? diabełek kilka razy wstaje z płaczem, wierci sie kręci płacze :dry::dry::confused::baffled::baffled: nie chce jej sie pić, nie jest ani za zimno ani za gorąco, nie jest niewygodnie bo śpi ze mną na łóżku a jak płacze to przekładam do łóżeczka i lulam w kołysce, głodna nie jest, radio gra cicho tak jak zawsze od urodzenia więc to też nie to :dry: ehh :nerd: a na piżamce nie ma guzików które by ją uwierały (sprawdziłam wszystko :dry: )

idę umyć włosy a potem na podwórko ;-)

pa cioteczki :tak:

reklama
Witam raz jeszcze. Akurat zrobiłam sobie przewę w pracy więc napiszę coś o moim maluszku. Łukasz urodził się 11.12.2007 r. waga 4220, 59 cm (ciężko było):shocked2: ale daliśmy radę. Teraz Łukasz waży 10 kg nosi ubranka na 92 cm. Nie ma jeszcze ząbków , ale z niecierpliwością ich wyglądamy. Do tej pory nie przespał mi całej nocy:no: , budzi się średnio 4 razy. Po 18 tygodniach urlopu macierzyńskiego wróciłam do pracy i nadal karmię piersią z czego jestem barzdzo dumna:tak:. Ale nie mam pojęcia co mam zrobić żeby mój maluch lepiej spał.:no: Może coś mi doradzicie. Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki:-D

li-18097.png

Do góry