reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a tam zaraz nie umiesz....:-p... poprostu mmłody jest i jeszcze nie wie co dobre:no:

Książek nie odebrałam jeszcze bo nie jechałam do centrum:-( a tutaj to one jakieś niekumate są:wściekła/y::wściekła/y:

Kurde:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zgubiłam gdzieś folie na wózek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam wszystkie stare wygi i nową mamusię ;-):-p
Nie wiecie gdzie mogę dać ogłoszenie, że oddam chociaż na jedną noc dziecko w dobre ręce?;-):-p Oliś normalnie chce mnie wykończyć, dzisiaj poszedł spać o 3 w nocy :szok: I to w dodatku wcale taki śpiący nie był, po prostu tak go zaczęłam telepać w wózku, że nie miał innego wyjścia i poszedł spać.

Sylwia tymi zupkami to się nie przejmuj, u nas też był na początku odruch wymiotny jak sama gotowałam, ale już jest ok ;-)

Dziewczynki z Polski wyślijcie mi trochę słońca, bo zaraz na pysk padnę, a gaduła ani myśli o spaniu :-)

hehhe kacha stara wygo !!
sylwia a co do gubienia rzeczy dzieci to kiedys szlam sobie z dzidzia na spacerku i nagle cos przejechalam wozkiem i nadepnelam. pojechala chwile daje i sobie mysle: jak to mozliwe skoro nic przed soba nie widzialam?? odwracam sie, patrze a to moj wlasny kocyk hehhe :))
moja droga do szkoly wiedzie kolo popularnego parku i jak tamtedy ide to czesto wyprawke mozna zebrac :) tuzin smoczkow na ziemi hehhe

Nie bała się. Ale krótką miała drzemkę poranną i ziewała :-D:-D:-D

A teraz śpi! Mam nadzieję że jej się nie przestawiło i że nie myśli że to było kompiel wieczorna :-D:-D:-D bo będzie spała kilka godzin... :-D:-D:-D

W galerii są zdjęcia tylko w tym czepku śmiesznie wyglądam :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bin Laden w końcu śpi :-D:-D:-D Teraz muszę wszystkie zaległości netowe nadrobić, bo ok. 15 wraca stary Bin Laden i pewnie od razu zrobi zamach na kompa ;-)
Paula dziękuje za słoneczko, jeszcze tu nie dotarło, pewnie właśnie gdzieś leci w przestworzach i ma opóźnienie w locie ;-)

Do góry