reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
a tam zaraz nie umiesz....
... poprostu mmłody jest i jeszcze nie wie co dobre
Książek nie odebrałam jeszcze bo nie jechałam do centrum:-( a tutaj to one jakieś niekumate są

Kurde

zgubiłam gdzieś folie na wózek

Książek nie odebrałam jeszcze bo nie jechałam do centrum:-( a tutaj to one jakieś niekumate są

Kurde

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Witam wszystkie stare wygi i nową mamusię ;-)
Nie wiecie gdzie mogę dać ogłoszenie, że oddam chociaż na jedną noc dziecko w dobre ręce?;-)
Oliś normalnie chce mnie wykończyć, dzisiaj poszedł spać o 3 w nocy
I to w dodatku wcale taki śpiący nie był, po prostu tak go zaczęłam telepać w wózku, że nie miał innego wyjścia i poszedł spać.
Sylwia tymi zupkami to się nie przejmuj, u nas też był na początku odruch wymiotny jak sama gotowałam, ale już jest ok ;-)
Dziewczynki z Polski wyślijcie mi trochę słońca, bo zaraz na pysk padnę, a gaduła ani myśli o spaniu :-)

Nie wiecie gdzie mogę dać ogłoszenie, że oddam chociaż na jedną noc dziecko w dobre ręce?;-)

Sylwia tymi zupkami to się nie przejmuj, u nas też był na początku odruch wymiotny jak sama gotowałam, ale już jest ok ;-)
Dziewczynki z Polski wyślijcie mi trochę słońca, bo zaraz na pysk padnę, a gaduła ani myśli o spaniu :-)
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
hehhe kacha stara wygo !!
sylwia a co do gubienia rzeczy dzieci to kiedys szlam sobie z dzidzia na spacerku i nagle cos przejechalam wozkiem i nadepnelam. pojechala chwile daje i sobie mysle: jak to mozliwe skoro nic przed soba nie widzialam?? odwracam sie, patrze a to moj wlasny kocyk hehhe
)
moja droga do szkoly wiedzie kolo popularnego parku i jak tamtedy ide to czesto wyprawke mozna zebrac
tuzin smoczkow na ziemi hehhe
sylwia a co do gubienia rzeczy dzieci to kiedys szlam sobie z dzidzia na spacerku i nagle cos przejechalam wozkiem i nadepnelam. pojechala chwile daje i sobie mysle: jak to mozliwe skoro nic przed soba nie widzialam?? odwracam sie, patrze a to moj wlasny kocyk hehhe
moja droga do szkoly wiedzie kolo popularnego parku i jak tamtedy ide to czesto wyprawke mozna zebrac
Paula21
Grudzień '07
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc wszystkim,
Fajnie na basenie Paula? Mala sie nie bala?
Fajnie na basenie Paula? Mala sie nie bala?
Paula21
Grudzień '07
Nie bała się. Ale krótką miała drzemkę poranną i ziewała 

A teraz śpi! Mam nadzieję że jej się nie przestawiło i że nie myśli że to było kompiel wieczorna

bo będzie spała kilka godzin... 

W galerii są zdjęcia tylko w tym czepku śmiesznie wyglądam

A teraz śpi! Mam nadzieję że jej się nie przestawiło i że nie myśli że to było kompiel wieczorna

W galerii są zdjęcia tylko w tym czepku śmiesznie wyglądam

alex3meyer
Matka gagatka
Zdiecia swietne. Julcia cudowna
My tez z Oliwierkiem musimy sie jeszcze raz wybrac.

My tez z Oliwierkiem musimy sie jeszcze raz wybrac.
Paula21
Grudzień '07
Ja też jeszcze chętnie pójdę tylko z bardziej wyspaną... 

No i te pieluchy Huggies na basen to jakiś pic. Mokro miała w środku...:-( woda się wlała...

No i te pieluchy Huggies na basen to jakiś pic. Mokro miała w środku...:-( woda się wlała...

reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Bin Laden w końcu śpi 

Teraz muszę wszystkie zaległości netowe nadrobić, bo ok. 15 wraca stary Bin Laden i pewnie od razu zrobi zamach na kompa ;-)
Paula dziękuje za słoneczko, jeszcze tu nie dotarło, pewnie właśnie gdzieś leci w przestworzach i ma opóźnienie w locie ;-)

Paula dziękuje za słoneczko, jeszcze tu nie dotarło, pewnie właśnie gdzieś leci w przestworzach i ma opóźnienie w locie ;-)