reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kal.aga witam Cię bo jeszcze nie miałam przyjemności :D moja Nela też tak wstaje w nocy i je choć jest na butelce:-p nie przespała jeszcze w życiu całej nocy :dry: a duże to twoje dziecię;-) - moja ma 11 kg ale ubranka na 86 cm :-p:sorry2::sorry2: no ale to dziewczynka więc może lepiej żeby po tacie wzrostu 198 cm nie odziedziczyła hi hi!

idziemy jeść- od kilku dni mała wcina danonki i nic jej nie jest- nie ma skazy na mleko krowie choć ja mam i nawet po takim danonku miała bym wysypkę i ból brzucha :dry::cool2:

reklama
Łukasz na pewno po tacie jest taki duży (187 cm waga też niczego sobie, ale otyły nie jest):blink: no ja też niska nie jestem. Jak robiłam usg w 8 miesiącu to powiedziano mi że waży 4 kg. Trochę mnie to przeraziło. Ja jeszcze nie dawałam innego jedzenia niż kaszka czy zupka dla niemowląt, ale chyba spróbuję. Łukasz miał skazę białkową, ale teraz została mu tylko jedna plamka na nodze, która pojawia się i znika w zależnosci od tego ile mlecznych produktów ja zjem.

DZIEŃ DOBEREK!!!!!
I co znowu upał ach gorąco:-D:-D
PAULA miłej zabawy na basenku:tak::-D
KAL.AGA witam i pokażny ten twój maluch :tak::-Di nie doradzę bo ja nigdy nie wstawałam tyle razy w nocy najwyżej 2razy a teraz już nie wstaję wogóle bo przesypia całą noc chyba żę się pojawi kupka na horyzącie:tak::tak::-):-)
DIANA a może NELCE ząbki idą czy już ma?????
MIŁEGO DNIA KOBITKI :-D

kal.aga mam sentyment do tego imienia bo mój braciszek 9letni to też Łukaszek :-);-);-)widzę że na forum zostałyśmy tylko my dwie reszta uciekła :-p wracać ciotki :sorry2:ja daję małej oprócz kaszki rano i wieczorem (ale rzadka przez smoczek - raz na kilka dni łyżeczką bardziej gęstą) zupkę/obiadek, deserek albo danonka no i ostatnio jak pojechałam do miasta (ha ha z mojej dziury zabitej deskami ;-)) kupiłam z gerbera owoce z twarożkiem i mus owoców leśnych z kremowym jogurtem i małej bardzo smakowało choć to były jabłka a ona takowych nie przyjmuje :sorry2: a tak poza tym to daję jej flipsy kukurydziane ale niedużo bo tam jest sól i czasem biszkopta ale nie cierpię tego robić bo potem wszystko jest wykuciane - wózek/ krzesełko, nela, ja, kocyk i nie wspomnę o ciuszkach :dry:
joanna ma już dwa a inne jakoś nie chcą sie swiatu pokazać ehh
dobra już teraz naprawdę uciekam :-p

Ja będę się pojawiać i znikać bo jestem w pracy:baffled:. Wkrótce idę na dwutygodniowy urlop i niestety znikne na te dwa tygodnie, bo nie mam neta w domciu:no: Może wkrótce założę.
Łukasz uwielbia zupki ze słoiczków, jak ugotowałam mu sama taką pycha zupkę to tak się krzywił i pluł:wściekła/y: no i chyba dalej będę dawać słoiczki:no2:
Fajnie jest poczytać o maluszkach z tego samego miesiąca.
Nie wiem jak wstawić suwaczek na stałe i zdjęcie.:hmm::sad:
Witam: stefanka, viki31,joanna30055

li-18097.png

Kal.aga to zupełnie jak mój synek:baffled: Ja mu ugotowałam puszną zupkę z młodych warzywek a on miał odruch wymiotny:szok: a po gotowych zupkach nigdy tak nie ma:-(

W ustawieniach masz opcję "edytuj podpis" i tam wklejasz kod z suwaczka i ze zdjęcia:tak:

reklama
Do góry