P
paola121214
Gość
Dziewczyny mam wyniki na trombofilię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Masz mutacje genów MTHFR i pai. Mam podobne tylko w pai mam też heterozygotyczna. Na MTHFR biorę actifolin a na pai acard. Skonsultuj z lekarzem. Mi mój gin analizował wyniki, jak Twój zajmuje się m.in niepłodnością to nie będzie miał problemu
Lekarza mam w środę w następnym tygodniuMasz mutacje genów MTHFR i pai. Mam podobne tylko w pai mam też heterozygotyczna. Na MTHFR biorę actifolin a na pai acard. Skonsultuj z lekarzem
Ja miewam, do tego stopnia, że muszę brac tabletki, ok 2 dni to trwa z tym, że nie wiem jaki to etap..Czy miewacie bolesne owulacje?
zastanawiam się, kiedy występuje ból - przed, w trakcie, czy po![]()
Mam mthfr i pai i jedyne co muszę brać to metylowane witaminy i biorę acard 150mg od owulacji. Ponoć odchodzą od acardu przy tej mutacji..
Jutro pojde kupić kwas foliowy metylowy .na wizycie będę przed owulacją więc o wszystko się zapytam. Jak z tym acardem i heparyna .może tu jest problem bo 2 biochemy w ciągu 3 cykli .Mam mthfr i pai i jedyne co muszę brać to metylowane witaminy i biorę acard 150mg od owulacji. Ponoć odchodzą od acardu przy tej mutacji..
No i jak bym zaszła kiedyś w ciążę, to będę musiała brać jeszcze dodatkowo heparynę, ale to bardziej niż przez mutacje, to że względu na przedwczesny poród.
Ja bym zaczekała na wizytę i zapytała lekarza o zalecenia i leki. Nie bralabym na własną rękę. Chociaż wiadomo że to nie zaszkodzi ale w razie w... szkoda dokupywać coś innegoJutro pojde kupić kwas foliowy metylowy .na wizycie będę przed owulacją więc o wszystko się zapytam. Jak z tym acardem i heparyna .może tu jest problem bo 2 biochemy w ciągu 3 cykli .