Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który dzień cyklu?Niestety progesteron 2.3 , więc już sama nie wiem czy cykl bezowulacyjny był czy była jeszcze później niż myślałamTydzień temu progesteron był 1.15
Beta dziś oczywiście <2.3
To możliwe że już spadkowy ten prog i jutro czy po jutrze dostaniesz okresDziś 35dc a ostatnio były po 34 dni![]()
Pozostaje czekać na rozwój wydarzeńTo możliwe że już spadkowy ten prog i jutro czy po jutrze dostaniesz okres![]()
Będziesz jeszcze robić betę lub proga?Dziś 35dc a ostatnio były po 34 dni![]()
Na ten moment mówię że nie ale w czwartek mam teleporade z moja gin więc jak do środy nie dostanę okresu to zbadam jeszcze raz. Chyba że nie wytrzymam i pójdę w poniedziałekBędziesz jeszcze robić betę lub proga?
No to oby to było toA czy któraś miała wypryski na dekolcie i twarzy jako właśnie pierwszy objaw ciąży?
W styczniu jak miałam biochemiczną to miałam właśnie wysypany dekolt. Teraz dekolt + twarz.. dawno tak nie miałam..
do terminu miesiączki 6 dni.
Mi obsypało czoło gorzej niż za czasów nastoletnich, a jakoś w wieku 22 lat normalnie skończyły mi się problemy trądzikowe, więc to był szok.A czy któraś miała wypryski na dekolcie i twarzy jako właśnie pierwszy objaw ciąży?
W styczniu jak miałam biochemiczną to miałam właśnie wysypany dekolt. Teraz dekolt + twarz.. dawno tak nie miałam..
do terminu miesiączki 6 dni.