reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Wiecie ja szukałam potwierdzenia gdziekolwiek czy miałam owulację i zrobiłam progesteron
2 dni po domniemanej owulacji i wyszedł 2.92
I potem 4 dni po i wyszedł 6.64

To chyba była co nie?

Zrobię jeszcze raz 7 dpo i zobaczymy 🤩🤩🤩

Ja mam 40 lat i amh 0.73 i myślę, że często mam cykle bezowulacyjne 😞 ale w tym miesiącu czułam owulację i śluz był. Ciekawa jestem czy się udało, wiem że pewnie szansę niewielkie w tym wieku. Jednak nadzieja umiera ostatnia 😊💗

A czy któraś miała wypryski na dekolcie i twarzy jako właśnie pierwszy objaw ciąży?
W styczniu jak miałam biochemiczną to miałam właśnie wysypany dekolt. Teraz dekolt + twarz.. dawno tak nie miałam..
do terminu miesiączki 6 dni.
No to oby to było to ❤️

reklama
A czy któraś miała wypryski na dekolcie i twarzy jako właśnie pierwszy objaw ciąży?
W styczniu jak miałam biochemiczną to miałam właśnie wysypany dekolt. Teraz dekolt + twarz.. dawno tak nie miałam..
do terminu miesiączki 6 dni.
Mi obsypało czoło gorzej niż za czasów nastoletnich, a jakoś w wieku 22 lat normalnie skończyły mi się problemy trądzikowe, więc to był szok.

Do góry