reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Nie mam właśnie żadnego krwiaka i nie wiadomo na tą chwilę skąd się wzięło to krwawienie 😓 najgorsze, że wszyscy każą mi się uspokoić bo to jeszcze gorzej i ciśnienie mi skoczyło na 202/130 ale mi się samo płacze i nie umiem tego powstrzymać 😓
Strasznie się boję
Było wiele kobiet z krwawieniami znikąd (nie znano przyczyny) i wszystko było dobrze, u Ciebie też będzie dobrze 😘trzymamy kciuki za Was 🤞🤞🤞🤞

reklama
Dziewczyny tylko napisałam tego posta i za minutę dostałam tak silnego bólu brzucha że nie wiem i zaczęłam krwawić 😓 pojechaliśmy na SOR i niestety zostaje w szpitalu 😓😓
Trzymaj się mocno, życzę z całego serca żeby Ci pomogli życzliwi lekarze i żeby wszystko się pomyślnie ułożyło !

Zbadał mnie lekarz i zrobił USG na USG zarodek dalej jest i dalej bije serduszko, ale powiedział, że zbyt duże krwawienie, żebym mogła wrócić do domu. Muszę zostać i bezwzględnie leżeć, wstawać jedynie do toalety.
Kazał przywieźć narzeczonemu leki bo tutaj mają tylko duphaston, a kazał nadal przyjmować prolutex i cyclogest.
Trzymaj się tam😚

Moje drogie wybaczcie jeśli się nie znam, albo pisze kocopoly. Robiłam pierwszy raz w życiu betę przed badaniem poniedziałkowym. Wyszło że w prawie 6 tyg miałam 65 000. To w sumie więcej niż norma i nie wiem czy ok. A z drugiej strony jak tak piszecie o serduszku, to dziwi mnie że lekarz powiedział że później się to wykona.
Generalnie czuje sie dobrze, ćwicze, nie mam zachcianek, ale dziś stanęłam na wagę i widzę że schudłam ok 1 kg vs poprzedni pomiar. A nie mam wymogów, mdłości. Jedynie zajebisty stress, mobbing w robocie.

Czy jest tu ktoś kto się zna na tej wartości bety i czuje na siłach aby to jakoś zinterpretować?
Z tego co pamiętam to 1 USG miałaś, tak? I pęcherzyk był w macicy? Dobrze pamiętam? Jeśli tak to ok.

Dziewczyny tylko napisałam tego posta i za minutę dostałam tak silnego bólu brzucha że nie wiem i zaczęłam krwawić 😓 pojechaliśmy na SOR i niestety zostaje w szpitalu 😓😓
Postaraj się uspokoić, wiem że to nie jest proste. Nerwy jednak nic nie dadzą. Bądź dobrej myśli. 🤞🤞🤞🤞

Hej dziewczyny ;)
Mogę z wami tu przycupnąć? 🥹
Zastanawiałam się długo czy to już pora czy jeszcze nie bo póki co wszystko się nierealne dalej dla mnie wydaje ;)
Z mężem staraliśmy się ponad rok. W międzyczasie u mnie diagnoza PCOS u męża obniżone parametry nasienia i tak jakoś powoli traciliśmy nadzieję. Nie dołączałam już nawet do żadnych miesięcznych wątków
A tu 30.01 wysikałam piękne II ❤️
Beta z 02.02 529 przyrost po 48h - 1253 :) apka TP wylicza na 13.10, pierwszą wizytę mam 18.02 🥰
Oprócz nadmiernej senności i bólu 🍒objawów brak 😀
Witaj ☺️

Hej dziewczyny ;)
Mogę z wami tu przycupnąć? 🥹
Zastanawiałam się długo czy to już pora czy jeszcze nie bo póki co wszystko się nierealne dalej dla mnie wydaje ;)
Z mężem staraliśmy się ponad rok. W międzyczasie u mnie diagnoza PCOS u męża obniżone parametry nasienia i tak jakoś powoli traciliśmy nadzieję. Nie dołączałam już nawet do żadnych miesięcznych wątków
A tu 30.01 wysikałam piękne II ❤️
Beta z 02.02 529 przyrost po 48h - 1253 :) apka TP wylicza na 13.10, pierwszą wizytę mam 18.02 🥰
Oprócz nadmiernej senności i bólu 🍒objawów brak 😀
Witamy, zapraszamy :)

reklama
Nie mam właśnie żadnego krwiaka i nie wiadomo na tą chwilę skąd się wzięło to krwawienie 😓 najgorsze, że wszyscy każą mi się uspokoić bo to jeszcze gorzej i ciśnienie mi skoczyło na 202/130 ale mi się samo płacze i nie umiem tego powstrzymać 😓
Strasznie się boję
Współczuję stresu, ale dobrze, że cię zostawili i będą obserwować, wszystko będzie dobrze ❤️

Do góry