reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Co ciekawe to akurat u nas najwięcej chorob poważnych było zazwyczaj w sezonie wiosenno-letnim (grypa, angina…)

Konsultowałam się z 4 lekarzami, w tym jednym ginekologiem oddziałowym - każdy powiedział: brać.
Więc grzecznie słucham i biorę.

No i stres przynajmniej do połówkowych gwarantowany 🤷‍♀️
No to też bym tak zrobiła, będzie dobrze ;* niektórzy pija, pala, biorą wszystko jak leci a dzieci zdrowe. Stres to najgorsze ;)

reklama
Jestem dopiero 4t5d ciąży więc sam początek, jeszcze nawet nudności nie mam i poza częstymi odwiedzinami toalety i wzdęciem to w zasadzie nic się nie dzieje :) tak pobieżnie poczytałam to niektóre już w 8-9 tc! Pewnie część jeszcze we wrześniu się rozpruje :) niby doświadczenie mam ale czuję dużą potrzebę bycia w grupie swoich ciążówek, bo kto zrozumie na pewnym etapie te wszystkie anomalia kobiece?? haha

Na 1 stronie jest termin na 19.10, pomyłka?
właśnie też się nad tym zastanawiałam ,ale kojarzę że chyba było coś takiego że koleżanka pisała że miała późniejszą owulację i że termin jest inny niż wychodzi z om i chciała się tak wpisać . Tak mi się wydaje

Jestem dopiero 4t5d ciąży więc sam początek, jeszcze nawet nudności nie mam i poza częstymi odwiedzinami toalety i wzdęciem to w zasadzie nic się nie dzieje :) tak pobieżnie poczytałam to niektóre już w 8-9 tc! Pewnie część jeszcze we wrześniu się rozpruje :) niby doświadczenie mam ale czuję dużą potrzebę bycia w grupie swoich ciążówek, bo kto zrozumie na pewnym etapie te wszystkie anomalia kobiece?? haha
Hej, witamy na grupie😊 ja 4+3 tydzień i też żadnych objawów jeszcze. Masz już umówiona wizytę na USG?

Hej, witamy na grupie😊 ja 4+3 tydzień i też żadnych objawów jeszcze. Masz już umówiona wizytę na USG?
Tak, 5 marca idę znów do lekarza, bo byłam 5 lutego na takiej kontrolnej i tego dnia z rana zrobilam test na wszelki wypadek :) no i tak się dowiedziałam. Więc bedzie to 8 tc, idealnie, żeby zobaczyć dzidziusia zakładając, że wszystko będzie ok :) a Ty kiedy masz usg?

reklama
Do góry