reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

ja już po, obraz USG adekwatny do wieku ciąży, nie ma jeszcze serduszka, ale nie miało prawa być 🤭 nastraszyła mnie trochę, że ta gorączka i grypa mogły wpłynąć na podział komórek i zarodek może na pewnym etapie po prostu przestać się rozwijać, najczęściej dzieje się to 8-9tc… no ale pęcherzyk jest w jamie macicy tam gdzie powinien być, ciałko żółte też było delikatnie widać, ale bez konkretów, bo to dopiero 5+2, następna wizyta 4 marca🥰

reklama
ja już po, obraz USG adekwatny do wieku ciąży, nie ma jeszcze serduszka, ale nie miało prawa być 🤭 nastraszyła mnie trochę, że ta gorączka i grypa mogły wpłynąć na podział komórek i zarodek może na pewnym etapie po prostu przestać się rozwijać, najczęściej dzieje się to 8-9tc… no ale pęcherzyk jest w jamie macicy tam gdzie powinien być, ciałko żółte też było delikatnie widać, ale bez konkretów, bo to dopiero 5+2, następna wizyta 4 marca🥰
Gratuluję! ❤️ i trzymam kciuki :)

Jak już jesteśmy w temacie grypy - Ty brałaś te lekki p/wirusowe?

Wybacz jeśli gdzieś już było to napisane - dużo postów tu na forum :)

Gratuluję! ❤️ i trzymam kciuki :)

Jak już jesteśmy w temacie grypy - Ty brałaś te lekki p/wirusowe?

Wybacz jeśli gdzieś już było to napisane - dużo postów tu na forum :)
wzięłam tylko pierwszą dawkę, ale to już było za późno, bo powinno się wziąć do 48godz od pierwszych objawów. czułam się źle po tym leku i nie wzięłam drugiej dawki, bo to było bez sensu, a mnie się już gorączka skończyła

Jakbym swojego słyszała 😅🤣🤣
I mojego :D ale ma chłop cierpliwość do mnie, wiec niech gada :D

W ogóle fajnie by było przechodzić ciążę jak mój mąż, on cały czas mówił że trzeba zbadać, ale będzie dobrze. I że on wie, że wszystko będzie ok, dziecko będzie zdrowe, uda mi się urodzić na spokojnie i żebym się nie przejmowała, bo on się nie przejmuje :)
Tylko nie wiem czy on to dla mnie robił, czy serio tak miał :)

reklama
I mojego :D ale ma chłop cierpliwość do mnie, wiec niech gada :D

W ogóle fajnie by było przechodzić ciążę jak mój mąż, on cały czas mówił że trzeba zbadać, ale będzie dobrze. I że on wie, że wszystko będzie ok, dziecko będzie zdrowe, uda mi się urodzić na spokojnie i żebym się nie przejmowała, bo on się nie przejmuje :)
Tylko nie wiem czy on to dla mnie robił, czy serio tak miał :)
To tez jakby słowa mojego 🤣

Oni mają inne mózgi niż my 🤡
Nasz cel to się zamartwiać 🫣

Do góry