reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Ja jakiś super zachcianek też nie mam ,ale jednak co chwilę myślę o czymś mięsnym 😅 a staram się jeść poprostu w miarę regularnie , owoce ,warzywa i tak zwyczajnie . Narazie jak patrzyłam to moja waga poszła o 1 kg do góry . Ale powiem wam że lekki brzuszek mi się zrobił na dole , tylko nie wiem czy to kwestia jedzenia czy jakiś wzdęć 😅 ale jestem dość szczupła bo ważę 52 teraz to może dlatego szybciej widać brzuch ? 🤔
U wieloródek może być widoczny szybciej brzuszek ☺️.
Za szybko ,żeby Ci brzuszek rósł bo ten mały człowiek jest jeszcze nisko :)

U mnie też team mięcho i wytrawne posiłki
Kate Mckinnon Snl GIF by Saturday Night Live

153 i jak ważyłam max swojego życia 57 to nie wyglądałam dobrze więc przy 70 myślę że by był dramat 😅
Kwestia gustu 😉
No, ale pamiętaj, że brzuch będziesz miała spory i ona też waży, więc ta waga to nie tylko reszta ciała.
Moja siostra w ciąży przytyła 11 kg i w ogóle nie było po niej tego widać, a była również szczupła, tylko wiadomo odstający brzuszek.

reklama
Do góry