Klemensa
Fanka BB :)
O co kwaśnego? Bo ja już ogórków się objadłam kiszonych i konserwowych i nie wiem co bym tu zjadłaJa tylko na kwaśne. Kompletnie nie mam ochoty na słodkie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O co kwaśnego? Bo ja już ogórków się objadłam kiszonych i konserwowych i nie wiem co bym tu zjadłaJa tylko na kwaśne. Kompletnie nie mam ochoty na słodkie
Też mam wrażenie że to już paranojaNaprawde nie chce być złośliwa, ale wpadasz powoli w paranoję. Nawet jak zobaczysz, że beta rośnie to będziesz się zastanawiac, czy nie za mało, a jak cię uspokoi to max na tydzień. Kiedy masz wizytę? Uwierz w swoją fasolkę, ona tego potrzebuje![]()
A dlaczego? Idziesz na NFZ czy coś?Też mam wrażenie że to już paranoja
Idę w poniedziałek ale nie wiem czy mi USG zrobi.
Ja kimczi kwaśne, grejpfruty, zrobiłam sobie zakwas z buraków (polecam źródło żelaza).O co kwaśnego? Bo ja już ogórków się objadłam kiszonych i konserwowych i nie wiem co bym tu zjadła![]()
Idę bo mam kiepskie wyniki moczu, może mi antybiotyk da. Normalnie wizytę mam dopiero 24. W poprzedniej ciąży też tak poszłam że złym TSH i zrobił mi USG od razu. Ale jak będzie teraz nie wiem.A dlaczego? Idziesz na NFZ czy coś?
Myślę że ci zrobi USG, zwłaszcza jak powiesz, że się martwisz po poprzedniej ciąży, nie jestem pewna, ale ty chyba masz takiego swojego zaufanego lekarza, nie?Idę bo mam kiepskie wyniki moczu, może mi antybiotyk da. Normalnie wizytę mam dopiero 24. W poprzedniej ciąży też tak poszłam że złym TSH i zrobił mi USG od razu. Ale jak będzie teraz nie wiem.