reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

U mnie też team mięcho i wytrawne posiłki
Kate Mckinnon Snl GIF by Saturday Night Live
to mamy coś wspólnego 😅

reklama
Ja jakiś super zachcianek też nie mam ,ale jednak co chwilę myślę o czymś mięsnym 😅 a staram się jeść poprostu w miarę regularnie , owoce ,warzywa i tak zwyczajnie . Narazie jak patrzyłam to moja waga poszła o 1 kg do góry . Ale powiem wam że lekki brzuszek mi się zrobił na dole , tylko nie wiem czy to kwestia jedzenia czy jakiś wzdęć 😅 ale jestem dość szczupła bo ważę 52 teraz to może dlatego szybciej widać brzuch ? 🤔
Tez mam wrażenie, że mi wydelo do przodu brzuch a jestem na ogół szczupła, tylko tak sobie myślę czy to nie przez duphaston, chyba Ty też go przyjmujesz 🤔🤔 Najchętniej bym chodzila tylko w dresie, bo wszystko mnie upija w brzuch a i tak muszę wymienic na M juz niedługo 🙈

Ciekawe kiedy mi zbrzydnie jak sok pomarańczowy, to nie wiem co będę jeść 😂
Kurcze, siostra ciążowa.. 😅😅 U mnie na topie teraz wlasnie sok pomaranczowy gdzie na co dzień pije tylko wodę 😁 Ja pamiętam, że na początku pierwszej ciąży jadłam zupki chińskie, wiem że niezdrowe i takie tam,ale pol forum je jadło w tym momencie jak pisałyśmy o naszych zachciankach 😂

Kurcze, siostra ciążowa.. 😅😅 U mnie na topie teraz wlasnie sok pomaranczowy gdzie na co dzień pije tylko wodę 😁 Ja pamiętam, że na początku pierwszej ciąży jadłam zupki chińskie, wiem że niezdrowe i takie tam,ale pol forum je jadło w tym momencie jak pisałyśmy o naszych zachciankach 😂
Proszę Cię ja tydzień temu miałam takie mdłości że kawałek chleba z serem to ledwo ledwo dawałam radę przełknąć a jak zamówiłam kebaba z myślą że zjem pewnie ze dwa gruzy to się okazało że wrąbałam 3/4 😂😂😂

reklama
Tez mam wrażenie, że mi wydelo do przodu brzuch a jestem na ogół szczupła, tylko tak sobie myślę czy to nie przez duphaston, chyba Ty też go przyjmujesz 🤔🤔 Najchętniej bym chodzila tylko w dresie, bo wszystko mnie upija w brzuch a i tak muszę wymienic na M juz niedługo 🙈
ja nie podejrzewam duphastonu bo biorę bo już x miesiecy po owulacji i nigdy tak nie miałam . Ale fakt spodnie też zmieniły się na leginsy ,nawet jadę dzisiaj po pracy do sklepu kupić jakies dodatkowe bo nie mam za dużo a obecnie w innych mi nie wygodnie 😅

Do góry