reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

No właśnie tak się czuję jakbym miała dostać @. Co chwilę mnie boli w podbrzuszu i czasami ciągnie. Dzisiaj jeszcze doszło lekkie swędzenie brzucha. Ale może ja juz jestem przewrażliwiona ?
Mnie bolał brzuch momentami mocniej, że się musiałam położyć, ciągnęło i kłuło i też się zestresowałam. Mi dała duphaston ale no najlepiej się upewnić u lekarza ale wygląda to na to plamienie. Ogólnie chyba póki nie ma żywej krwi to nie dzieje się nic złego

reklama
a skąd jesteście? ja ogólnie jestem moderatorka październikowych mam 2022 i tam mamy taki jeden wątek gdzie każda napisała w skrócie parę zdań o sobie, jak ma na imię, ile ma lat, skąd jest, czy ma już dzieci itd. jak będziemy robić wątek prywatny to może też tak zrobimy? fajnie jest mieć w jednym miejscu zarys postaci 😂 zanim już zaczniemy ogarniać kto jest kto 😂

a skąd jesteście? ja ogólnie jestem moderatorka październikowych mam 2022 i tam mamy taki jeden wątek gdzie każda napisała w skrócie parę zdań o sobie, jak ma na imię, ile ma lat, skąd jest, czy ma już dzieci itd. jak będziemy robić wątek prywatny to może też tak zrobimy? fajnie jest mieć w jednym miejscu zarys postaci 😂 zanim już zaczniemy ogarniać kto jest kto 😂
Fajny pomysł, ale to już jak będziemy na prywatnych.

Jestem za ! Chętnie poznam Was lepiej i sama powiem więcej o sobie :)))

Hej Mamuśki, mam 37 lat i syna 11-latka. 4 lata temu poroniłam bliźniaki, które od początku źle się rozwijały. Obecnie jestem w ciąży, testy wyszły pozytywne i beta te rosnie jestem 5 dni po spodziewanej @. Moje pytanie, dZisiaj 3 dzień z rzedu ( a były to tylko jednorazowe incydenty) miałam plamienia takie blado kakaowe, jak brunatna krew połączona z uplawami. Czy mogę to zaliczyć do plamienia implantacyjne go czy coś jest nie tak? Wizytę i USG mam dopiero we wtorek.
Strasznie się stresuje, nie chciałabym się rozczarować a jestem bardzo pozytywnie nastawiona na tą ciaze.
Plamienie implantacyjne to nie jest, jeżeli testy wyszły i beta jest pozytywna, bo przecież beta rośnie dopiero po implantacji.
Ale na razie myśl pozytywnie, bo równie dobrze mogło tylko jakieś naczyńko pęknąć i nic złego się nie dzieje, więc głowa do góry i trzymamy kciuki za wtorkową wizytę 🫶

Plamienie implantacyjne to nie jest, jeżeli testy wyszły i beta jest pozytywna, bo przecież beta rośnie dopiero po implantacji.
Ale na razie myśl pozytywnie, bo równie dobrze mogło tylko jakieś naczyńko pęknąć i nic złego się nie dzieje, więc głowa do góry i trzymamy kciuki za wtorkową wizytę 🫶
no właśnie niekoniecznie, ja zrobiłam test ciążowy, wyszedł pozytywny, a dwa dni później w terminie miesiączki miałam plamienie implantacyjne

reklama
Implantacja może trwać chyba kilka dni więc jest to możliwe.

Do góry