Aaa tak barefooty nadal rządząPrzyjdzie i na wełnę czasja brałam inspiracje głównie z butów, tam byłaś królową butów
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa tak barefooty nadal rządząPrzyjdzie i na wełnę czasja brałam inspiracje głównie z butów, tam byłaś królową butów
![]()
Dzisiaj delikatnie jasnobrązowe narazie jednorazowo. W poprzednich ciążach żywa krwiąKrwawiłaś żywa krwią czy to było na zasadzie plamienia brązowego?
Ja do plamien to tak z dystansem podchodzę, bo ja w każdej ciąży plamilam krwawilam i to długo, więc wiadomo to może być wszystko albo nic. Ale dzisiaj jeszcze mężowi siklam test bo nie mógł uwierzyć i są dwie grube tłuste krechy więc mam nadzieję, że to dobrze wróżyJeśli mogę pocieszyć, to z pierwszym synem miałam dość spore krwawienie, wylądowałam w szpitalu i byłam pewna że jest po wszystkim, jednak nie było i nawet nie wiadomo skąd to krwawienie wtedy.
Będzie dobrze![]()
Ja 3 naturalne i 2 cc ostatnie, baaardzo bym chciała naturalnie urodzić, ale nie wiem czy będzie mi dane.
Nawet nie wiesz jakbym chciała naturalnie, jak mi przy 4 dziecku na koniec ciazy nagle ginek wypalił że cc to myślałam że się załamie, no i się nie myliłam to był koszmar, drugie cc o wiele lepsze ale mimo wszystkoJak coś to zapraszamy do Warszawy, mamy tu taki szpital (św. Zofii) gdzie odbywają się udane porody naturalne nawet po 4 cesarkach(jezzzzu idźcie już na prywatny, bo za dużo was tu cudownych jest
)
Ja 3 naturalne i 2 cc ostatnie, baaardzo bym chciała naturalnie urodzić, ale nie wiem czy będzie mi dane.
CześćNawet nie wiesz jakbym chciała naturalnie, jak mi przy 4 dziecku na koniec ciazy nagle ginek wypalił że cc to myślałam że się załamie, no i się nie myliłam to był koszmar, drugie cc o wiele lepsze ale mimo wszystkoszkoda ze do Warszawy mam daleeeko...
Witamy i gratulujemyAaa tak barefooty nadal rządzą![]()
Kurcze.. widocznie taki 'urok' Twojej ciąży, ratuj się paracetamolem jeżeli bol jest nie do zniesienia, po co masz się męczyćPowiem wam że od kiedy jestem w ciąży to strasznie często boli mnie głowa , praktycznie codziennie albo co 2 dzień co wcześniej się bardzo rzadko zdarzało![]()