reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Powiem wam że od kiedy jestem w ciąży to strasznie często boli mnie głowa , praktycznie codziennie albo co 2 dzień co wcześniej się bardzo rzadko zdarzało 😔
Też tak mam, ale w ciąży mam o wiele większe zapotrzebowanie na wodę, jak pilnuję żeby dużo pić to jest ok:)

reklama
Powiem wam że od kiedy jestem w ciąży to strasznie często boli mnie głowa , praktycznie codziennie albo co 2 dzień co wcześniej się bardzo rzadko zdarzało 😔
a ja mam spadki cukru, jak mam większą przerwę w jedzeniu, 3,5-4 godziny to zaczyna mną telepać, ciepło, zimno i głowa mnie zaczyna boleć… nie miałam tak w poprzednich ciążach, muszę bardziej zwracać uwagę na regularność 🥺

a ja mam spadki cukru, jak mam większą przerwę w jedzeniu, 3,5-4 godziny to zaczyna mną telepać, ciepło, zimno i głowa mnie zaczyna boleć… nie miałam tak w poprzednich ciążach, muszę bardziej zwracać uwagę na regularność 🥺
powiem ci że coś w tym może być u mnie ,tylko że mam wrażenie że ja jestem co chwilę głodna 🤦 ewidentenie muszę iść na L4 to będzie mi łatwiej pilnować regularnego jedzenia i wgl przyrządzania tych przekąsek ,bo do pracy przecież też nie wezme niewiadomo ile 😅

Ja również jestem po wizycie w klinice, serduszko bije i mamy 1,19 cm człowieczka 😍 usg idealnie zgadza się z terminem, więc na ten moment jest wszytko idealnie 🥰
Skierowanie na prenatalne dostałam z kliniki i od razu się umówiłam na 24.03 😊
Cudownie ❤️ idziesz tydzień przede mną na prenatalne, który masz teraz TC?:)

reklama
Do góry