reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Dziewczyny, polecacie jakieś metylowane Wit. B? Wyszła mi wysoka homocysteina i nie wiem czy jest różnica między nimi czy wszystko jedno jakie 🙈

0.86mm. A jeszcze wcześniej dwa tygodnie przed na pierwszej wizycie było 0.31mm o moja ginekolog powiedziała że za mały i przyrost przez 2 tygodnie
ogólnie to chyba nie jest tak że on musi urosnąć ileś dokładnie w określonym czasie a mieścić się w normach do danego tygodnia ciąży , dobrze myślę dziewczyny czy nie ?

Mam wyniki , TSH 1.62 także lepsze niż przed ciążą 🫣 HIV nie mam , tylko wygląda na to że mam anemię . Mam obłożoną hemoglobinę , hematokryt i erytrocyty w krwi

To tak jak ja jeszcze z 2 tygodnie do wizyty bo chce iść dość wcześnie🫣
Też myślałam żeby iść na betę dzisiaj ale odpuściłam, nie miałam już siły.
Dzieciaki moje mają RSV, po lekarzu zaraz do domu przyjechaliśmy
Współczuję rsv, straszne dziadostwo ☹️. W jakim wieku dzieci?

chociaż niby wujek google mówi że w ciąży jest to obłożone 🫣 hemoglobine mam 11
Najbardziej spada w drugim trymestrze, więc polecam powalczyć teraz dietą ☺️.

chociaż niby wujek google mówi że w ciąży jest to obłożone 🫣 hemoglobine mam 11
11 to jeszcze spoko wynik, ale może ginek coś da, ja miałam w ciazy jednej 8..
Ja ogólnie walczę z anemia, dlatego przed ciąża brałam leki 2 mies i teraz hemoglobina to 13,4...muszę to utrzymać, bo już z anemia szlam do cc i to był koszmar 😵‍💫

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry