Klemensa
Fanka BB :)
Ja mam i jedno i drugie, już nawet kisiel z jabłkiem wleciałja umieram na zaparcia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam i jedno i drugie, już nawet kisiel z jabłkiem wleciałja umieram na zaparcia![]()
To chyba zależy od wyników glukozy na czczo
Wychodzi na to że jeszcze się nie otarłam albo glukoza była okI wskazan np otyłość jest takim wskazaniem by wykonać wczesniej
Oo tak, wieczory są najgorszeChyba i mnie powoli dopada bo z każdym dniem coraz gorzej się czuje. Tylko mnie łapie wieczorami, nie rano![]()
Moja siostra tak ma..trzesie się ze strachu jak tylko jej niedobrze, nerwicy juz dostała z tego powodu, trzymaj sięMnie cały dzień. Ale ja mam problem z wymiotowaniem - jest dla mnie trauma i będzie mnie muliło cały dzień ale nie zwrócę.
Łaczę się..ja umieram na zaparcia![]()
Że strachu to nie, po prostu przytulam kibel i nic nie wyleci, blokada i nara. Ogólnie to się czuję jakbym miała wiecznego kaca, czekam na ten „wspaniały 2 trymestr i stan błogosławiony”Moja siostra tak ma..trzesie się ze strachu jak tylko jej niedobrze, nerwicy juz dostała z tego powodu, trzymaj się![]()
Stołek to już podstawa wg wytycznych od fizjo jakby coŁaczę się..jak mogę podpowiedzieć to u mnie trochę jest lepiej jak trzymam nogi na stołeczku, jakoś lżej wtedy się załatwia
![]()
A to masz łagodniejszą traumę, moja siostra to aż płacze jak pomyśli, że może zwymiotowaćŻe strachu to nie, po prostu przytulam kibel i nic nie wyleci, blokada i nara. Ogólnie to się czuję jakbym miała wiecznego kaca, czekam na ten „wspaniały 2 trymestr i stan błogosławiony”![]()