reklama
Ja mam w głowie dodatkowo historie Hani z trosomia 18, której to nifty nie wykryłTo samo powiedziała mi moja gin więc jej posłucham

Mama już z 2 lata walczy o odszkodowanie...
kinga30
Fanka BB :)
Ja miałam krwiaki pierwsze dwie tylko duphaston i luteina w 3 duphaston, magnez i właśnie nospa 3 razy dziennie.Bierz nospe. Mój organizm niestety odrzucał zarodek i nospa działała rozkurczowo i dzięki temu już jestem 5+3 i też takich bólów nie miewam już teraz. Biorę też przeciw Poroninie duphason
Izz96
I wróciły dzisiaj? Ja też wczoraj czułam się wyjątkowo super i się zastanawiałam czy wszystko ok, ale jak mnie siekło od południa to trzyma do dzisiajNo właśnie aż dziwne bo wczoraj obyło się u mnie bez mdłości i się tak trochę zestresowałam![]()

Izz96
Bolało i mam dni, że dalej boli a jestem 7+3, wszystko się rozciąga i przygotowuje na maluszka także magnez to dobry pomysł na takie bole, ewentualnie nospa jak boli bardzoA powiedzcie mi, czy którąś z Was też bolał brzuch tak jak na okres na początku? W sumie od strony jajnika gdzie miałam pęcherzyk na monitoringu. Bo kurcze, mnie pobolewa i nie wiem... nie podoba mi się to.. Teoretycznie dwie tłuste krechy na teście i wgl, no ale mam z tyłu głowy, że "coś jest nie tak". A z drugiej strony to nie jest taki ból żebym brała tabletki, bo nie wytrzymam. To jest takie bardziej pobolewanie.. A i mam na mysli wczesny etap, tak 4+0.
W pierwszej (poronionej) ciąży nie miałam takich skurczów
:/
Piq
Ustawiłam sobie w apce jednak termin z om, bo jakoś fajniej jak już jestem w 8+1, pokazuje mi, że Bobo jest rozmiaru oliwki i 20% ciąży za mną
po jednym dniu strasznej męki przeszły mi mdłości i czuję się normalnie, wczoraj chyba tylko hormony mi szalały bo sobie szukałam problemów gdzie ich nie było, jak tam u was z psychika? Ja się objawów fizycznych, bólu itd nie boje, ale tych huśtawek nastroju strasznie, bo nigdy się tak z mężem nie kłóciłam jak po urodzeniu córki 
PoczatkujacaPisarka
Hej
Widzę że wpadł temat prenatalnych, ja dostałam termin na początek kwietnia bo takie kolejki, ale tak jak już ktoś wspominał to pewnie zależy od miasta i obłożenia
Ja naprawdę nie narzekam bo objawy są póki co dla mnie łaskawe, oprócz zmęczenia nie mogę narzekać
ale wiem że każdy przechodzi to indywidualnie i np za tydzień może mnie tak poskładać że się nie podniosę z łóżka 
Widzę że wpadł temat prenatalnych, ja dostałam termin na początek kwietnia bo takie kolejki, ale tak jak już ktoś wspominał to pewnie zależy od miasta i obłożenia
Ja naprawdę nie narzekam bo objawy są póki co dla mnie łaskawe, oprócz zmęczenia nie mogę narzekać

Żołna
No właśnie nieI wróciły dzisiaj? Ja też wczoraj czułam się wyjątkowo super i się zastanawiałam czy wszystko ok, ale jak mnie siekło od południa to trzyma do dzisiaj![]()

Jedyne co to bym mogła spać całą dobę bo tak mi głową leci. Możliwe że to przez to że kawę ograniczyłam do 2

reklama
Żołna
Coś w tym może być. Wczoraj dostałam cukierki o smaku coliOdkryłam, że bardzo pomaga mi zimna cola na mdłości, a to taki syf i mam wyrzuty sumienia, że truje dziecko![]()