reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ja lubię banany a jak kupiłam to leżały i leżały bo mi śmierdziały i były fuj. Mąż nie je tylko ja więc jednego zjadłam a raczej wmusiłam w siebie i więcej nie kupiłam, bleee.
Moja siostra z chłopakiem też bananów nie ruszyła🙂 mi się wydaje, że to może organizm daje znać czego aktualnie potrzebuje

reklama
I na to liczę 😂😂😂😂 bo ja jestem pro słodkie a tu niespodzianka 🤪 chłopakiem nie pogardzę 🤪 ale jak będzie dziewczynka to też nie będę gardzić żeby nie było 😂 tłumaczę też sobie że im gorzej ja się czuję tym lepiej się żelek czuje 🫣
mówisz ? Bo mnie właśnie ewidentenie od przed wczoraj dopadają ciążowe objawy , środa był dramat , wczoraj było lepiej , i dzisiaj znowu falami jest mi tak nie dobrze że aż mi do gardła już dochodzi żeby 🤮 a jednak nie wymiotuje , byłam głodna , myślałam że dlatego , ale zjadłam i jest jeszcze gorzej i walczę teraz żeby nie 🤮 a co do smaków to u mnie dalej mięsko i od 2 dni jem płatki z mlekiem na śniadanie (gdzie nigdy nie byłam fanką ) z jajkami mam tak że jak czuję zapach jajecznicy to mi niedobrze i wgl od smaku jajka też mnie mdli . Szczerze ? My mamy ogromne marzenie aby była dziewczyna ,ale wiadomo przyjmiemy też chłopaka ☺️

Też mi się tak wydaje bo moja mama zawsze mówiła, że z moją siostrą kwaśna kapustę najwięcej wcinała. U mnie może trochę podobieństwo z dziewczynami, ale też lubię to wszystko 🙂 teraz np zaczym zrobiłam test dzień w dzień zajadalam się jogurtami których ostatnio wcale nie jadłam.🙂
ja czytałam że na dziewczynkę są smaki na kiszonki , kwaśne owoce , nabiał , mięso i słodkie (głównie czekoladowe ) ,lody paczki itd

reklama
ja czytałam że na dziewczynkę są smaki na kiszonki , kwaśne owoce , nabiał , mięso i słodkie (głównie czekoladowe ) ,lody paczki itd
Hehe u mnie nic z tych rzeczy... chyba, że można pod kwaśne pomarańcze 😁. Wszystkie ciążę takie same bez mdłości, ale za to spanie, zawroty itp.
Bardziej jestem skłonna stwierdzić, że jeśli nam czegoś brakuje w organizmie to do tego nas ciągnie by uzupełnić niedobory :).

Do góry