reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Tylko czemu w momencie kiedy plamie pojawia się ten ból brzucha, to mnie stresuje, dzisiaj zapytam lekarza czy tak może być 🙄
Ja np tak miałam przy krwiaku bolał mnie brzuch i plamienie, a czasami nawet bez bólu brzucha i nagle hlup i pełno krwi.
Ale u każdego może to być coś innego

Dziewczyny ja wczoraj tylko słodkie jadłam. Mięso ble. A dziś odwrotnie 😅 słodkie staje w gardle a mięso zajadam 😵‍💫

Ja w momencie jak wymiotowałam wszystkim to było to zbawienie dla mnie. A co Ci jest po duphastonie?
To aż tak źle ze mną nie jest... mam okropne mdłości, jestem senna i nie do życia, podejrzewam ze ten lek nasila mi objawy, ale jak ma pomóc to będę brała dalej 🤷‍♀️ jestem po zakrzepicy i też nie wiem czy sztuczne hormony są wskazane przy tym

reklama
Do góry