reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Cześć! Witam się z Wami :) Okres mam zazwyczaj jak w zegarku, a tu kiedy miał być to go nie było. We wtorek po pracy zrobiłam test- a tam kreseczki. W czwartek byłam na becie, ale wynik bardzo niski jedynie 50,8… Wg om termin powinien być 26.10, jednak owulacje zazwyczaj mam dużo później i po tym wyniku bety myśle że o ile wszystko będzie ok to będzie to listopad :) Dalej jestem w szoku…. Mam na pokładzie 3 dzieci- Listopad 2014, Październik 2018 i Marzec 2022 - Plus aniołek z 2021r. Jestem po 3 cc, więc strach jeszcze większy :/ W przyszłym tygodniu będę szła na powtórkę bety :) I wtedy pomyślę na kiedy umawiać lekarza :)
Witaj ☺️ trzymam kciuki za ładny przyrost bety ☺️🤞🤞🤞

reklama
Cześć! Witam się z Wami :) Okres mam zazwyczaj jak w zegarku, a tu kiedy miał być to go nie było. We wtorek po pracy zrobiłam test- a tam kreseczki. W czwartek byłam na becie, ale wynik bardzo niski jedynie 50,8… Wg om termin powinien być 26.10, jednak owulacje zazwyczaj mam dużo później i po tym wyniku bety myśle że o ile wszystko będzie ok to będzie to listopad :) Dalej jestem w szoku…. Mam na pokładzie 3 dzieci- Listopad 2014, Październik 2018 i Marzec 2022 - Plus aniołek z 2021r. Jestem po 3 cc, więc strach jeszcze większy :/ W przyszłym tygodniu będę szła na powtórkę bety :) I wtedy pomyślę na kiedy umawiać lekarza :)
Witaj. Ja też po 3 cc. I trzymam kciuki za betę

Cześć! Witam się z Wami :) Okres mam zazwyczaj jak w zegarku, a tu kiedy miał być to go nie było. We wtorek po pracy zrobiłam test- a tam kreseczki. W czwartek byłam na becie, ale wynik bardzo niski jedynie 50,8… Wg om termin powinien być 26.10, jednak owulacje zazwyczaj mam dużo później i po tym wyniku bety myśle że o ile wszystko będzie ok to będzie to listopad :) Dalej jestem w szoku…. Mam na pokładzie 3 Jadzieci- Listopad 2014, Październik 2018 i Marzec 2022 - Plus aniołek z 2021r. Jestem po 3 cc, więc strach jeszcze większy :/ W przyszłym tygodniu będę szła na powtórkę bety :) I wtedy pomyślę na kiedy umawiać lekarza :)
Witam, mocno trzymam kciuki ! Powodzenia i zdrówka ☀️💚

I jak się czujesz na myśl o 4 cięciu? Ja już więcej nie planowałam dzieci, co więcej nawet miałam termin umówiony na cycki hahahah (każde dziecko karmiłam 2lata, więc ich stan jest opłakany), a tu taka niespodzianka.
Boję się nie powiem, że nie🫣 ale staram się szukać pozytywów, jedynie co mnie pociesza ja mam większą różnice wieku chociaż to o niczym nie przesądza. Ostatnie cięcie miałam 2018, wcześniej 2015 i 2010

Któraś tu wczoraj pisała o kanapkach z pasztetem i ogórkiem kiszonym i tak za mną chodzi, jakby mnie coś siedziało 🤣 a nie mam w domu pasztetu, nie wiem czy męża do sklepu nie wyślę 😁

U mnie coś się chyba zaczyna, gardło mnie boli, macie jakieś patenty żeby szybko przeszło?

Witamy nową mamusie 😊 kciuki za przyrost 🤞

Któraś tu wczoraj pisała o kanapkach z pasztetem i ogórkiem kiszonym i tak za mną chodzi, jakby mnie coś siedziało 🤣 a nie mam w domu pasztetu, nie wiem czy męża do sklepu nie wyślę 😁

U mnie coś się chyba zaczyna, gardło mnie boli, macie jakieś patenty żeby szybko przeszło?
Jak to przeczytałam musiałam zrobić sobie dokładnie taką kanapkę, tego mi było trzeba 😂

Właśnie byłam z mężem w sklepie i straciłam przytomność 😯 pierwszy raz mi się tak w głowie kręciło , myślałam że chwilą i przejdzie oparłam się o niego bo staliśmy w kolejce i nagle upadłam .. wyniósł mnie na dwór i mi chwili już mi było lepiej . Ale się przestraszylam

reklama
Właśnie byłam z mężem w sklepie i straciłam przytomność 😯 pierwszy raz mi się tak w głowie kręciło , myślałam że chwilą i przejdzie oparłam się o niego bo staliśmy w kolejce i nagle upadłam .. wyniósł mnie na dwór i mi chwili już mi było lepiej . Ale się przestraszylam
A teraz jak się czujesz ?

Do góry