P
paola121214
Gość
Wstaw normalne zdjęcie bo tu nic nie widacNo widać widać, trochę pokombinowałam ze zdj:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstaw normalne zdjęcie bo tu nic nie widacNo widać widać, trochę pokombinowałam ze zdj:
????Wstaw normalne zdjęcie bo tu nic nie widac
Czasem taka przerwa jest potrzebna. Chociaż ja w tym miesiącu byłam zmuszona przejść na ławeczkę to przydało mi się to - miesiąc bez sprawdzania wszystkiego i analizowania, po prostu taki luźny czas.U nas lipa w tym cyklu. Jakoś nie mam siły. Za dużo rzeczy mnie przytłoczyło. Za dużo spraw na mnie spadło żeby mieć ochotę na seks i jakoś prowokować narzeczonego. A też nie chce się zmuszać więc marzec będzie na ławeczce.ale naprawdę nie mam siły.
Raczej to jest testowa kreska .dziś powinna być wyraźniejsza kreska jedli to to
Ale to nie jest test @kate.morganRaczej to jest testowa kreska .dziś powinna być wyraźniejsza kreska jedli to to
Życzę by była ciąża