Ja zyje od bety do bety, czekam podświadomie na giga mdlosci i tak to leciKuźwa, racja ! Co za debil ze mniezobaczyłam, że ostatni post z " wczoraj 23:24 " a przecież już grubo po północy i kolejny dzień
Ale jakoś mało dzisiaj pisałyście chyba![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zyje od bety do bety, czekam podświadomie na giga mdlosci i tak to leciKuźwa, racja ! Co za debil ze mniezobaczyłam, że ostatni post z " wczoraj 23:24 " a przecież już grubo po północy i kolejny dzień
Ale jakoś mało dzisiaj pisałyście chyba![]()
No u nas już zaczęliśmy nowy cykl i nowe starania, ale nawarstwiło się trochę problemów i nie wiem czy będę się zapisywać na marcowe kreski, czy będę po prostu Wam kibicować od boku.Ja czekam aż pojawią się marcowe kreski, może reszta też, stąd ta cisza![]()
Też mam takie myśli co do mojego. Ale nie zrobię tego dzieciom. Nie teraz.
Żaden rodzic nie powinien przechodzić przez takie straszne rzeczyHey my mieliśmy ciężko noc za sobą po operacji. Spadek saturac,ji ciśnienia. Serce zwalniało .
Spalam na podłodze nie robiłam testow jeśli do piątku nie dostanę okresu pojde zrobić a tsk siedzę w szpitalu
chcesz się starać o kolejne dziecko z typem z którym się chcesz rozstaćTeż mam takie myśli co do mojego. Ale nie zrobię tego dzieciom. Nie teraz.
Tak mnie wkurza przez ostatnie pół roku że mam takie myślichcesz się starać o kolejne dziecko z typem z którym się chcesz rozstać
Bez jaj.
Myślę ,że Twój partner szuka punktu zaczepienia, żeby odejść.Przelała się czara goryczy. Mam dość manipulacji i mówienia mi co mi wolno a co nie. Zodiakalne wodniki zrozumieniają a poza tym co miesiąc twierdzi że źle wychowałam syna gdzie wszyscy wkoło go chwalą( sąsiadki, rodzice, moi znajomi, nauczyciele itd.) to coś tu nie halo
Skoro przez pół roku Cię drażni / denerwuje to pewnie jego byt we wspólnym pomieszczeniu jest dla Ciebie wkurzający na maxa.Tak mnie wkurza przez ostatnie pół roku że mam takie myśliLiczę że to hormony.