kate.morgan
Fanka BB :)
2 marcaKiedy masz ?Moja córka 25.03 4 latka, a ja 26.03 i 30stka
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 marcaKiedy masz ?Moja córka 25.03 4 latka, a ja 26.03 i 30stka
![]()
Masz rację , muszę odpuścić bo do niczego to nie prowadzi. Nie zmuszę go do kolejnego dziecka a tylko oboje się męczymy w tej sytuacji i przez to oboje chodzimy sfrustrowani. Przykro mi bardzo bo o niczym innym nie myślę od kiedy dostałam pierwszy okres po porodzie.Skoro przez pół roku Cię drażni / denerwuje to pewnie jego byt we wspólnym pomieszczeniu jest dla Ciebie wkurzający na maxa.
Nie chce chłop ewidentnie więcej dziecka, więc radziłabym Ci po prostu pozostać z taką gromadką jaką macie i nie naciskać już na kolejne starania. Przestanie Cię wtedy drażnić. Za bardzo go naciskasz.
Robiłaś testy owulacyjne?U mnie sprawdziło się co dwa dni
Tak. Od 10dc paskowe, jak ciemniało to wtedy używałam clearblue taki z odczytem elektronicznym z allegro (wziąłem z 20 paskami). No i on nigdy się nie pomylił. Mimo poronień zaszłam kolejno w pierwszym cyklu, potem w drugim, a teraz w trzecim.A
Robiłaś testy owulacyjne?
Tak, to był mój najpiękniejszy prezent jaki mogłam dostać na 26 urodzinyDzień po dniu, ja Cię kręcę.
Zakładaj, zakładajJa już dwa wątki kreskowe prowadziłam w ciągu tego roku jak tu jestem, więc chętnie ustąpię pola komuś innemuChociaż nie jest to dla mnie jakoś szczególnie uciążliwe, więc jak się nie znajdzie chętna, to mogę przejąć. Ale serio dziewczyny, to nie jest żadna rocket science i nikt nie gryzie
![]()