reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
Uprzejmie informuję, że wykonałam test 🫣 🐒 ma być w poniedziałek, test oczywiście negatywny. Co jeszcze nic nie oznacza, bo przy pierwszej ciąży pozytywny wyszedł w dzień albo dopiero dzień po spodziewanym okresie, dokładnie nie pamiętam. Więc postaram się chociaż jutro nie testować, ale cóż, to silniejsze ode mnie 😂

Zaczęłam się zastanawiać, że coś te moje testy nie ciemnieją.. może jest jeszcze przed owulacją a może po prostu cykl bezowulacyjny? 🤔

Zaczęłam się zastanawiać, że coś te moje testy nie ciemnieją.. może jest jeszcze przed owulacją a może po prostu cykl bezowulacyjny? 🤔
Ja przestałam robić bo mi nie wychodzą, nie wiem czy to kwestia tego, że bardzo dużo piję czy czego. Teraz się po prostu opieram na monitoringu u lekarza, śluzie i bólu owulacyjnym

U mnie idealnie w dzień owulacji i to jest też u mnie ostatni dzień płodnego śluzu ale wiem, że każdy ma inaczej 😆
tak, tak, każda inaczej, ale zbieram info haha 😁
u mnie śluz płodny jakiś słaby w tym miesiącu..mniej rozciągliwy , ale straszne uczucie mokrości.
ból owulacyjny wczoraj największy, na testach jeszcze nie ma piku. zobaczymy wieczorem 🙈🤞mam nadzieję, że to nie jest cykl bezowulacyjny 🥹

reklama
Do góry