reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
U mnie 10dc i kreska prawie nie widoczna więc prędko owulki nie będzie 🫣 Jak w poprzednim cyklu była w 33dc to teraz pewnie też będzie późno 😂

A zawsze miałaś długie cykle?
Nie , takie 28-30 dni zwykle , po ostatnim porodzie i długim karmieniu mi się wydłużyły. Teraz pierwszy cykl po końcu laktacji , prolaktyna spadła do 4.7 więc nieco poniżej normy więc po cichu liczę że już nie będę mieć takich cykli jak ostatni czyli 45 dni 🫣

Ogłaszam wszem i wobec, że tanie testy z aliexpress działają 😁🤭 ładnie się ubieram i lecę do męża haha 🤭🤣♥️🫶
I mam nadzieję, że za dwa tygodnie taki teścik będzie, ale ciążowy 🍀

Załączniki

• IMG_20250228_204342.jpg
    IMG_20250228_204342.jpg
    576,4 KB · Wyświetleń: 86
Jakie dwa! Za 9 dni 😁
o mamo, tak szybko 🤭🤭😁😁

wiecie, że moją pierwszą ciążę wykryłam testem owulacyjnym? też chińskim 🤭

był akurat dzień okresu, miałam ostatni test owulacyjny, a że wyczytałam na jakimś forum, że owulacyjne wykryją wczesną ciążę to zrobiłam i były dwie grube krechy jak przy piku 😁

reklama
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za ten wspólny miesiąc na kreskach!
Gratuluję tym, którym się udało i trzymam kciuki za spokojną i zdrową ciążę 🥰
❤️ @kate.morgan @trinida @Lunaa09 @Ewaa1992 ❤️
no i oczywiście dalej trzymam kciuki za te wciąż walczące, z którymi spotkam się na kolejnych kreskach 😊

Powiem Wam szczerze, że miałam trochę nadzieję, że nie będę już musiała iść na kolejne kreski, bo to byłoby takie piękne domknięcie tego roku, jak tu jestem 😅 dokładnie rok temu dołączyłam oficjalnie do forum i zapisałam się na marcowe kreski 2024. Nie przypuszczałam, że przyjdzie mi zapisywać się na marcowe kreski 2025 🥲 byłam wręcz przekonana, że w ciągu roku na pewno się uda!! Ale koniec końców sama diagnostyka wyjęła nam 3, czy nawet 4 cykle, a reszta prób nieskuteczna. Życie 🤷🏻‍♀️
Ale przynajmniej poznałam tu dużo cudownych, silnych i mądrych kobiet i zdecydowanie łatwiej było mi znosić te kolejne niepowodzenia, nie mówiąc już nawet o tym, ile stąd wyniosłam wiedzy! Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna 🥰🥰 Również tym, które w ciągu tego roku zdążyły już urodzić albo są na mamusiowych wątkach (tak, tak, wiem że nas podglądacie 😏)

P.S. wybaczcie ten sentymentalny wydźwięk, ale jakoś tak mnie wzięło w tę moją kreskową rocznicę 😅

Ostatnia edycja:
Do góry