kate.morgan
Fanka BB :)
Ja też nigdy nie miałam płodnego śluzui ciąża
dajesz nadzieję![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nigdy nie miałam płodnego śluzui ciąża
dajesz nadzieję![]()
działamy od dwóch dniTo już działajcie!![]()
U mnie 10dc i kreska prawie nie widoczna więc prędko owulki nie będzieJak w poprzednim cyklu była w 33dc to teraz pewnie też będzie późno
![]()
Nie , takie 28-30 dni zwykle , po ostatnim porodzie i długim karmieniu mi się wydłużyły. Teraz pierwszy cykl po końcu laktacji , prolaktyna spadła do 4.7 więc nieco poniżej normy więc po cichu liczę że już nie będę mieć takich cykli jak ostatni czyli 45 dniA zawsze miałaś długie cykle?
Jakie dwa! Za 9 dniOgłaszam wszem i wobec, że tanie testy z aliexpress działająładnie się ubieram i lecę do męża haha
I mam nadzieję, że za dwa tygodnie taki teścik będzie, ale ciążowy![]()
o mamo, tak szybkoJakie dwa! Za 9 dni![]()
w sumie.. w drugiej ciąży i w ciąży biochemicznej testowałam 4 dni przed datą miesiączki i wyszły cienieJakie dwa! Za 9 dni![]()