callina
Fanka BB :)
o 3ciego bobasaO drugą , mamy już córeczkę , 17 miesięcy skończy za 3 dnia wy ?
![]()

mamy parkę 5 i 3 lata

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o 3ciego bobasaO drugą , mamy już córeczkę , 17 miesięcy skończy za 3 dnia wy ?
![]()
niby jak wychodzi taki jak pik to jest ciążaA z ciekawości , jak wykryć ciążę testami owulacyjnymi?![]()
Oo to będę próbować też tak sprawdzaćniby jak wychodzi taki jak pik to jest ciąża
i niby wykrywa szybciej niż ciążowy, ale tu nie mam pewności, bo robiłam w dzień okresu. W pierwszej ciąży zrobiłam siku, miałam ostatni owulacyjny i mówię a co mi szkodzi - spróbuję!
patrzę dwie krechy tak jak przy piku i od razu wyciągnęłam z szuflady ciążowy i były dwie krechy![]()
styczeń - biochemicznaOo to będę próbować też tak sprawdzaća długo się staracie o 3 bobaska ?
Tak bo to tylko aplikacja , która oblicza średnią a organizm to organizmCórka pójdzie spać i działamy
W tamtym miesiącu przegapiłam prawdopodobnie owulację , w tym miesiącu zaczęłam robić testy i wychodzi na to , że owulacja jest dużo wcześniej , a wszystkie kalendarzyki pokazywały mi na przyszłą środę![]()
U nas druga , miesiąc temu prawdopodobnie było już po owulacji jak zaczęliśmy starania a później miałam zatrucie pokarmowe i miałam takie objawy , że byłam pewna że jestem w ciążystyczeń - biochemiczna
luty - starania przerwała jelitówka
i teraz 3cia próba
ja też myślałam, że jednak w lutym się udało, bo miałam mdłości w okolicy miesiączki, a to się okazało, że jelitówka drugi razU nas druga , miesiąc temu prawdopodobnie było już po owulacji jak zaczęliśmy starania a później miałam zatrucie pokarmowe i miałam takie objawy , że byłam pewna że jestem w ciążyw tym miesiącu się nie nastawiam tylko czekam cierpliwie do miesiączki
![]()
ah te jelita robią sobie z nas żartyU nas druga , miesiąc temu prawdopodobnie było już po owulacji jak zaczęliśmy starania a później miałam zatrucie pokarmowe i miałam takie objawy , że byłam pewna że jestem w ciążyw tym miesiącu się nie nastawiam tylko czekam cierpliwie do miesiączki
![]()
Nie robiłaś dziś testu ? Jak wczoraj był cień to dziś powinien być mocniejszy ;-)[/QUOT
Ja też dziś czuję się jak na okresobawiam się, że mój CCC (cień cienia cienia) to tylko psikus testów z Allegro i nie dotrwam do poniedziałku bez
mam dziś straszne humory, chodzę nabzdyczona jak osa i jeszcze na czubku nosa wyskoczyły mi takie syfki jak przed okresem i przed owulacją
Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkichi cierpliwie czekać. Małżonka w pierwszej kolejności dopadnę, bo uważa, że wszystko sobie wymyślam
![]()