reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
A z ciekawości , jak wykryć ciążę testami owulacyjnymi?😀
niby jak wychodzi taki jak pik to jest ciąża 🤭
i niby wykrywa szybciej niż ciążowy, ale tu nie mam pewności, bo robiłam w dzień okresu. W pierwszej ciąży zrobiłam siku, miałam ostatni owulacyjny i mówię a co mi szkodzi - spróbuję!
patrzę dwie krechy tak jak przy piku i od razu wyciągnęłam z szuflady ciążowy i były dwie krechy 😄

niby jak wychodzi taki jak pik to jest ciąża 🤭
i niby wykrywa szybciej niż ciążowy, ale tu nie mam pewności, bo robiłam w dzień okresu. W pierwszej ciąży zrobiłam siku, miałam ostatni owulacyjny i mówię a co mi szkodzi - spróbuję!
patrzę dwie krechy tak jak przy piku i od razu wyciągnęłam z szuflady ciążowy i były dwie krechy 😄
Oo to będę próbować też tak sprawdzać 😀 a długo się staracie o 3 bobaska ?

Córka pójdzie spać i działamy 😀
W tamtym miesiącu przegapiłam prawdopodobnie owulację , w tym miesiącu zaczęłam robić testy i wychodzi na to , że owulacja jest dużo wcześniej , a wszystkie kalendarzyki pokazywały mi na przyszłą środę 😀
Tak bo to tylko aplikacja , która oblicza średnią a organizm to organizm:)

styczeń - biochemiczna 💔
luty - starania przerwała jelitówka 🙈
i teraz 3cia próba
U nas druga , miesiąc temu prawdopodobnie było już po owulacji jak zaczęliśmy starania a później miałam zatrucie pokarmowe i miałam takie objawy , że byłam pewna że jestem w ciąży 😀 w tym miesiącu się nie nastawiam tylko czekam cierpliwie do miesiączki 😀

U nas druga , miesiąc temu prawdopodobnie było już po owulacji jak zaczęliśmy starania a później miałam zatrucie pokarmowe i miałam takie objawy , że byłam pewna że jestem w ciąży 😀 w tym miesiącu się nie nastawiam tylko czekam cierpliwie do miesiączki 😀
ja też myślałam, że jednak w lutym się udało, bo miałam mdłości w okolicy miesiączki, a to się okazało, że jelitówka drugi raz 🙈😂

ah te jelita robią sobie z nas żarty 😂

Ostatnia edycja:
reklama
[/QUOT
Ja też dziś czuję się jak na okres 😔 obawiam się, że mój CCC (cień cienia cienia) to tylko psikus testów z Allegro i nie dotrwam do poniedziałku bez 🐒 mam dziś straszne humory, chodzę nabzdyczona jak osa i jeszcze na czubku nosa wyskoczyły mi takie syfki jak przed okresem i przed owulacją 🙈
Jedynie ból piersi mnie dziwi, zawroty głowy i mdłości raz po raz, tego nigdy przed okresem nie miałam, podbrzusze też mnie inaczej pobolewa. Cóż, trzeba wypić melisę bo pozabijam dzisiaj wszystkich ☺️ i cierpliwie czekać. Małżonka w pierwszej kolejności dopadnę, bo uważa, że wszystko sobie wymyślam 😀
Nie robiłaś dziś testu ? Jak wczoraj był cień to dziś powinien być mocniejszy ;-)

Do góry