reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
A wizytę u lekarza kiedy masz? Bo na to wychodzi, że serduszko pewnie będzie za 2 tyg. Mocno trzymam kciuki.
Za tydzień mam kontrolną, powiedział, że już się coś powinno pokazać, w którą stronę to idzie USG miałam dwa dni temu był pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem zoltkowym i zarysem zarodka. Wczoraj tylko miałam USG żeby sprawdzić czy ciąża jest po tym krwawieniu no i narazie jest.

U mnie dzisiaj do śniadania wleciało takie cudo ☺️ planów miałam dzisiaj kilka do zrobię haha ale już powoli mi się jednak odechciało . Jadę zaraz do sklepu o będę robić dzisiaj krokiety i barszczyk do tego 🥰 miałam pięć chleb ale stwierdzam że zostawię ten pomysł na jutro 😅

Załączniki

• 623219f3-2eb6-4c0c-a797-cbf6afc34633.jpeg
    623219f3-2eb6-4c0c-a797-cbf6afc34633.jpeg
    32,1 KB · Wyświetleń: 51
U mnie dzisiaj do śniadania wleciało takie cudo ☺️ planów miałam dzisiaj kilka do zrobię haha ale już powoli mi się jednak odechciało . Jadę zaraz do sklepu o będę robić dzisiaj krokiety i barszczyk do tego 🥰 miałam pięć chleb ale stwierdzam że zostawię ten pomysł na jutro 😅
O kurcze podziwiam ,że masz tyle siły .U mnie co prawda mdłości już odpuściły ale senność i bark sił nadal doskwiera .Mam nadzieję ,że jak w końcu zejdę z leków to i trochę sił odzyskam .

O kurcze podziwiam ,że masz tyle siły .U mnie co prawda mdłości już odpuściły ale senność i bark sił nadal doskwiera .Mam nadzieję ,że jak w końcu zejdę z leków to i trochę sił odzyskam .
no aktualnie dobrze ,co prawa u mnie nadal niskie ciśnienie i zawroty głowy się zdążają ale tak to narazie ciążę nie bardzo nie wykańcza . Nie mam mdłości , jedynie senność też jest i drzemka w ciągu dnia musi wpaść . W tym tygodniu u mnie ma być ładna pogoda to musi wlecieć jakiś duży spacer bo już tak tęsknię za słoneczkiem że maskara 🫣 a nie mogę ciągle w domu leżeć bo tak to moja przyjaciółka po 2 dzieci powiedziała ,, będziesz gruba i później będziesz płakać ze nie możesz zrzucić,, ale przyznaję się jestem leniem 😔 wszędzie tylko autem człowiek jeździ ..

reklama
no aktualnie dobrze ,co prawa u mnie nadal niskie ciśnienie i zawroty głowy się zdążają ale tak to narazie ciążę nie bardzo nie wykańcza . Nie mam mdłości , jedynie senność też jest i drzemka w ciągu dnia musi wpaść . W tym tygodniu u mnie ma być ładna pogoda to musi wlecieć jakiś duży spacer bo już tak tęsknię za słoneczkiem że maskara 🫣 a nie mogę ciągle w domu leżeć bo tak to moja przyjaciółka po 2 dzieci powiedziała ,, będziesz gruba i później będziesz płakać ze nie możesz zrzucić,, ale przyznaję się jestem leniem 😔 wszędzie tylko autem człowiek jeździ ..
Spoko, ja ostatnio też siedzę w domu i nigdzie mi się nie chce iść, bo pogoda do bani :) wyjdzie słonko to będzie może łatwiej :)

Do góry