Ja w piątek o 8.30 jeżeli dziś nic nie pokrzyżuje planówDo piątku!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w piątek o 8.30 jeżeli dziś nic nie pokrzyżuje planówDo piątku!![]()
Kurczę, to ze świeżego transferu raczej nici? Czy w pt będzie lekarz podejmował ostateczną decyzję?Nie jest tak, że jakiś konkretny wynik oznacza hiperkeNo ale ten estradiol jeśli będzie pod 4k to po prostu już jest duży i dlatego wtedy biore gonapeptyl, a nie ovi. Jak inaczej on działa, nie wiem, Ale wiem, że właśnie się go bierze przy ryzyku hiperki
Raczej nie będzie świeżego, bo już 2 dni temu prog był 0,97.Kurczę, to że świeżego transferu raczej nici? Czy w pt będzie lekarz podejmował ostateczną decyzję?
Ale mąż ma super lepsze nasienie więc to na pewno pomoże i będzie gromadka zarodkówJa się melduje po monitoringu, mamy 14 rokujących pęcherzyków. Dziś wieczorem ovi lub gonapeptyl, w zależności jaki będzie estradiol. No ale nie nastawiam się na nic, wtedy też było 14.
na spokojnie ja miałam estradiol też bardzo wysoki, jajcow prawie 30 a hiperki nie miałam, na pewno nie maiłam żadnych objawów, czułam się dobrze. No ale transfer odroczony tak jak myślę z 80% przypadkówNo już trochę grozi hiperka, także niech już się zatrzyma. Zależy ile będę miała teraz, wyniki około 14
no póki co czuję się dobrze. Wczoraj było gorzej - byłam w pracy i czułam się bardzo źle, myślalam, że nie dam rady auta poprowadzić i będę po męża dzwonić. Ale po paru godzinach przeszło. I od tego czasu prócz zmęczenia, które mam od początku stymulacji to czuję się bardzo dobrze.Ale mąż ma super lepsze nasienie więc to na pewno pomoże i będzie gromadka zarodków
na spokojnie ja miałam estradiol też bardzo wysoki, jajcow prawie 30 a hiperki nie miałam, na pewno nie maiłam żadnych objawów, czułam się dobrze. No ale transfer odroczony tak jak myślę z 80% przypadków
Bardzo mi przykro i dziękuję za twoją wiadomość. A mogłabyś opisać jak to wyglądało u Ciebie w każdej procedurze, ile pęcherzyków, komórek, ile zapłodnili. Jaki jest u was problem i jak oceniasz klinki, czy możesz kogoś polecić?@kaszmirka Wiem co czujesz
Ja też wiele razy się zastanawiałam dlaczego tak to jest czy to kwestia laboratorium, warunkow rozwoju czy doswiadczenia embriologa który nie wybrał dostatecznie dobrego plemnika. Nie wiem
Ja juz jestem po 2 procedurach i zadnej nie mialam.zadnego zarodka do zamrozenia czy nawet podania.
Tez w 5 lub 6 dobie nie wykazaly wystarczajcego stopnia rozwoju.
Mam nadzieje, ze u Ciebie te dwa akurat będą szczęśliwe.
Teraz 3 klinika i trzecie podejście.
boję się bardzo,że znowu dostanę strzała /ps nie jestem w programie, więc tu kasa ogromna/