Zawsze wolę spytaćw gruncie rzeczy to nic. Wodę i kanapkę na po, bo będziesz na czczo.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze wolę spytaćw gruncie rzeczy to nic. Wodę i kanapkę na po, bo będziesz na czczo.
no ja tak z tego co pamiętam. Wzięłam zapasowe majty, ale nie potrzebne mi były. Dostałam tam kieckę i kapcie. Po wszystkim leżałam w łóżku, jadłam i piłam. Ze mną była pielęgniarka anestezjologiczna i jak się już dobrze czułam, poszłam się przebrać i wyszłam.Zawsze wolę spytaćjuż trochę nie pamiętam
u mnie tylko po widoku na usg - 36 pęcherzyJakie wyniki będą świadczyć o tym, że transfer musi być odroczony? Samo badanie usg czy po punkcji robią jakieś badania? Jakie?![]()
U mnie tez kazali zabrać koszulkę dłuższą i skarpetkiw gruncie rzeczy to nic. Wodę i kanapkę na po, bo będziesz na czczo.
To da się tyle wyprodukowaću mnie tylko po widoku na usg - 36 pęcherzy
a no to też miałam, ale nie było potrzebne bo miałam właśnie tą kieckęU mnie tez kazali zabrać koszulkę dłuższą i skarpetki
Można - na większych dawkach miałam 30 - pierwszą stymulacja, a drugą na mniejszych dawkach i miałam 36. Z tego 22 komórki. Mam pcos i nigdy nie mam owulacji swojej ani miesiączek.To da się tyle wyprodukować![]()
U mnie koszulkę trzeba ze sobą wziąć, a na miejscu dają skarpetki. Po zabiegu dawali herbatę i ciastko.Coś trzeba zabrac ze sobą na punkcje?