annn1
Fanka BB :)
Oj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalonyŚwietne wieści, to już połowa ciążyten czas tak szybko leci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalonyŚwietne wieści, to już połowa ciążyten czas tak szybko leci
U nas już skończone 11 tygodni, początek mieliśmy ciężki, operacja i trzy tygodnie w szpitalu, ale teraz już rutyna dnia codziennego tak naprawdę. Z każdym dniem uczymy się czegoś nowego, już się nie mogę doczekać jego coraz to nowych umiejętnościOj, strasznie szybko. Myślałam, że w ciąży dla odmiany będzie się ciągnąć czas ale nie, pędzi jak szalonyA wy jak się czujecie i odnajdujecie z maluszkiem w nowej rzeczywistości?
Proszę za mnie!Za kogo trzymać w tym tygodniu kciuki?co tam u Was?
Trzymam kciuki, już coś powinno być widać, ale bety już dalej nie badaj, bo teraz przyrosty na pewno zwolnią. Piękna historiaProszę za mnie!
Miałam podchodzić w tym miesiącu do nowej procedury (3) jednak los zdecydował, że stał się cud.
Beta z poniedziałku (30 dc) jest równa 1489 a z dziś środa (32dc) 3620. Przyrost 143% co jest wow
Jutro usg i sprawdzenie gdzie się ulokował pecherzyk.
Czasem natura z nami zagrywa przed poprzednia procedura też trafił się nam naturalsik ale zakończył się zabiegiem w 10 tygodniu jednak były słabe przyrosty nawet nie 30 %.
Boje się powtórki ale no cóż jutro się wyjaśni.
Jestem świadoma bo z 1 procedury a 2 transferu mam córkę i 14 dnia po transferze beta była równa 2888 później sprawdziłam na poziomie 35 tys i na tym zaprzestałamTrzymam kciuki, już coś powinno być widać, ale bety już dalej nie badaj, bo teraz przyrosty na pewno zwolnią. Piękna historia![]()
Proszę za mnie!
Miałam podchodzić w tym miesiącu do nowej procedury (3) jednak los zdecydował, że stał się cud.
Beta z poniedziałku (30 dc) jest równa 1489 a z dziś środa (32dc) 3620. Przyrost 143% co jest wow
Jutro usg i sprawdzenie gdzie się ulokował pecherzyk.
Czasem natura z nami zagrywa przed poprzednia procedura też trafił się nam naturalsik ale zakończył się zabiegiem w 10 tygodniu jednak były słabe przyrosty nawet nie 30 %.
Boje się powtórki ale no cóż jutro się wyjaśni.