LadyCaro
Fanka BB :)
Nie, pobrali 7, a nie, że dojrzałych 7Ej ale to mimo wszystko 7 a nie 1
I to dojrzałe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, pobrali 7, a nie, że dojrzałych 7Ej ale to mimo wszystko 7 a nie 1
I to dojrzałe.
Ja doskonale rozumiem Twoje rozgoryczenie. Sama to przechodzę. Człowiek się nastawia a jak procedura zaczyna przypominać tą poprzednia to odzywają się stare demony. Ale mimo wszystko trzeba mieć nadzieję, moja się delikatnie tli czego i Tobie życzęNie, pobrali 7, a nie, że dojrzałych 7
Tak, mają dzwonić dziś ile dojrzałych a jutro ile się zaplodniloJa doskonale rozumiem Twoje rozgoryczenie. Sama to przechodzę. Człowiek się nastawia a jak procedura zaczyna przypominać tą poprzednia to odzywają się stare demony. Ale mimo wszystko trzeba mieć nadzieję, moja się delikatnie tli czego i Tobie życzę
Dzisiaj pewnie zadzwonią ile dojrzałych?
No to czekaj na spokojnie. A poprzednio ile miałaś dojrzałych i ile się zapłodniło?Tak, mają dzwonić dziś ile dojrzałych a jutro ile się zaplodnilo
7 dojrzałych i zaplodnily się 3No to czekaj na spokojnie. A poprzednio ile miałaś dojrzałych i ile się zapłodniło?
u mnie pierwsza punkcja było 12 pobranych, tylko 5 dojrzałych i 2 blastki. Druga punkcja z wydłużoną stymulacją i innym zakończeniem było 16 pobranych, 10 dojrzałych, zapłodniło się 7 i powstało 6 blastek. Dopóki hodowla się nie zakończy to możesz gdybać czy będzie tak jak wcześniej, czy lepiej czy gorzej. Jak się nie uda to zmieniłabym klinikę, bo skoro było 14 na monitoringu to co wyparowały?7 dojrzałych i zaplodnily się 3
były pusteu mnie pierwsza punkcja było 12 pobranych, tylko 5 dojrzałych i 2 blastki. Druga punkcja z wydłużoną stymulacją i innym zakończeniem było 16 pobranych, 10 dojrzałych, zapłodniło się 7 i powstało 6 blastek. Dopóki hodowla się nie zakończy to możesz gdybać czy będzie tak jak wcześniej, czy lepiej czy gorzej. Jak się nie uda to zmieniłabym klinikę, bo skoro było 14 na monitoringu to co wyparowały?
To teraz czekamy do jutra ile się zapłodniłoDojrzałych 5. Czyli już teraz odpadło więcej niż ostatnio