Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie wlasnie, gdzie patyki? Jutro ktos sika?Jak tam dziewczyny? Testowa któraś z was jeszcze dziś?
Chętnie bym zetknęła na jakieś 2 kreseczki![]()
Sikać to ja będę prawilnie w czwartek następny, teraz to dla towarzystwa było, hahahaBędę czekać na jutrzejsze kreski @Roma_ntiko @sara.woj
U mnie zaczął się ból brzucha i wyszły mi krostki na buzi. Apetyt też dopisuje. Już bym chciała ten poniedziałek żeby patyk obsikaćBędzie to 8dpo więc jakieś nadzieję są. Nie ukrywam że liczę na ten cykl bo jak się teraz nie uda to będę musiała wkoncu sprzedać ten wózek dziecięcy i kończymy starania
![]()
Przecież wszystkie wiemy że nie wytrzymasz do czwartkuSikać to ja będę prawilnie w czwartek następny, teraz to dla towarzystwa było, hahaha
Jak mnie zamkną w więzieniu za zjedzenie psa sąsiada, to wytrzymam. A mam takie gastro, że już rozważamPrzecież wszystkie wiemy że nie wytrzymasz do czwartku![]()