Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo![]()
A nie lepiej wiedzieć, czy to biochem czy nie? Gdyby kolejny raz biochem to potem coś chyba się robi w tym kierunku, prawda?
Ja czekam dalej na okres, boje się zrobić testu żeby się nie okazało, że znowu biochem..
Dalej mam okropne bóle brzucha jak na okres.. kolejny dzień..
na pewno.. ale po prostu się boję.. poczekam jeszcze trochę i może okres po prostu przyjdzie, jeszcze jestem przed terminemA nie lepiej wiedzieć, czy to biochem czy nie? Gdyby kolejny raz biochem to potem coś chyba się robi w tym kierunku, prawda?
podziwiam! ja jestem mega niecierpliwana pewno.. ale po prostu się boję.. poczekam jeszcze trochę i może okres po prostu przyjdzie, jeszcze jestem przed terminem
jak nie przyjdzie do piątku to zrobię test
po prostu mam objawy zbliżającego się okresu więc już jestem nastawiona na porażkę w tym cyklu, już bym chciała rozpocząć kolejnypodziwiam! ja jestem mega niecierpliwa
Mnie też kuuusi, ale poczekam do niedzieli chociażU mnie 3dpo i najchętniej też bym już testowałan ale wiem że to bez sensu. W poniedziałek za to będę wypatrywać cienia![]()
Przepraszam, nie pamiętam, macie już dzieciA ja z kolei póki się nie staraliśmy to nic nigdy nie czułam, jedynie tuż przed okresem pobolewania podbrzusza, a terazjakieś kłucia od owulacji, kłucia jajników i tylko to wszystko mąci mi w głowie
![]()