Ja też się pocę jak nie wiem co i jedynie noszę koszulki na ramiączkach, bo inaczej miałabym ciągle mokro. A tych specyfików nie znałam o których pisze Iwonka i jade.
Jade jak nie było takich upałów kąpałam Michałka o 19tej, a potem po karmieniu mi ładnie zasypiał. Ale od tygodnia zasypia mi tak ok 17tej i nie chce się obudzić, więc mam problem z kąpielą. Nie kąpałam go 2 dni, aż w koncu zrobiłam to dzisiaj rano. Wszystko się poprzestawiało.
Iwonka znalazłam w internecie taką dekorację śmieszną
więc postanowiłam to zrobić. Na zdjęciu to nie mój tort, tylko wzór. Moje świnki jeszcze nie taplają się w tym błotku
zrobią to przed wejściem na stół;-).
Dziewczyny, a ja mam problem z wypadaniem włosów. Ma któraś z Was na to jakiś sprawdzony sposób???
Jade jak nie było takich upałów kąpałam Michałka o 19tej, a potem po karmieniu mi ładnie zasypiał. Ale od tygodnia zasypia mi tak ok 17tej i nie chce się obudzić, więc mam problem z kąpielą. Nie kąpałam go 2 dni, aż w koncu zrobiłam to dzisiaj rano. Wszystko się poprzestawiało.
Iwonka znalazłam w internecie taką dekorację śmieszną

więc postanowiłam to zrobić. Na zdjęciu to nie mój tort, tylko wzór. Moje świnki jeszcze nie taplają się w tym błotku

zrobią to przed wejściem na stół;-).Dziewczyny, a ja mam problem z wypadaniem włosów. Ma któraś z Was na to jakiś sprawdzony sposób???

a tak czekalysmy jako ostatnie;-).