A jaki miałaś wynik TSH?Byłam na wizycie u endokrynologa, przepisała minimalną dawkę euthyroxu, powiedziała,że może pomóc w staraniach![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki miałaś wynik TSH?Byłam na wizycie u endokrynologa, przepisała minimalną dawkę euthyroxu, powiedziała,że może pomóc w staraniach![]()
Między 2.5 a 3.2 mi lata, i powiedziała,że zbijamy bliżej 1A jaki miałaś wynik TSH?
Tak. Mam zlecony pakiet badań. Stwierdzoną leukocytozę, zaburzenia krzepnięcia krwi i podejrzenie plamicy (następstwo choroby która przeszłam WZW C)A u ciebie jak tam? Byłaś na wizycie wczoraj?![]()
A starać się możesz ?Tak. Mam zlecony pakiet badań. Stwierdzoną leukocytozę, zaburzenia krzepnięcia krwi i podejrzenie plamicy (następstwo choroby która przeszłam WZW C)
Nie dostałam na razie leków. Kolejna wizyta w lipcu i wtedy mi wdrożą leki po tych badaniach.
Dzisiaj dopiero 9dpo. Kurcze, nie zamierzałam tak wcześnie, ale wczoraj z głupot popołudniu testowała i białoIle dpo u Ciebie ? Testowałaś ?![]()
Nie jesteś jedyna. Ja jestem 4dpo i już bym chciała testowaćDzisiaj dopiero 9dpo. Kurcze, nie zamierzałam tak wcześnie, ale wczoraj z głupot popołudniu testowała i białoale wczoraj było 8dpo, więc totalnie za wcześnie
nie wiem co mnie skusiło, bez sensu to było
kolejny test tak jak planowałam 26.03 w moje urodziny, albo dzień wcześniej w córki urodziny
![]()
Dłuży mi się toNie jesteś jedyna. Ja jestem 4dpo i już bym chciała testować![]()
A jak szybko zachodziłaś w ciążę wcześniej?Ja mam spadek formy po ciężkim tygodniu. Wszystko mnie wkurza łącznie z mężem i dziećmi. Jeszcze ten okres znów w balona leci i dziś tylko brązowe plamienie. Już 7 cykl starań leci a mogłabym się szykować do porodu![]()