xewee
Moderator
A może możeGdzieś czytałam, że rano plemniczki bardziej ruchliwe![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może możeGdzieś czytałam, że rano plemniczki bardziej ruchliwe![]()
potem już będziemy odliczać do testowaniaA może możeno to dobra jutro powtoreczka i na wyjeździe przy sloneczku niech się dzieje magia
![]()
na luzikuWszystko okej, tylko po prostu po tej akcji gdzie odpisywało wiele osób nie zapisanych na wątek i tych komentarzach o nowych kreskach co się włos na głowie jeżył, trochę się spłoszyłam.(Też dla kultury społeczności nadrobiłam trochę kresek do tyłu z różnych lat
, żeby nie było że nie zerknęłam jak to wyglądało kiedyś)
Nie chcę otwierać puszki Pandory i dyskusji, tylko się podzielić![]()
Pewnie rzeczywiście niektóre są inne/nowe, ale są też takie, które uważam już za pewną tradycję, którą dobrze by było kontynuowaćna luzikuto całkiem naturalne, że dziewczyny, które siedzą długo pamiętają, że kiedyś było inaczej. I naturalne, że przychodzą nowe dziewczyny i nie muszą wiedzieć, jakie kiedyś były zasady, bo teraz może są inne
![]()
Czytalam,że z tymi ciążowymi było coś nie tak. Jakas wadliwa partia wyszla czy coś. Musisz popatrzeć po nowych opiniach w danej aukcji.Dziewczyny, polecalyscie testy owu z easyhome, ale czy polecacie też z nich testy ciążowe te z Amazona ?
Jak inne ? Takie same są zobacz tylko są równi i równiejsina luzikuto całkiem naturalne, że dziewczyny, które siedzą długo pamiętają, że kiedyś było inaczej. I naturalne, że przychodzą nowe dziewczyny i nie muszą wiedzieć, jakie kiedyś były zasady, bo teraz może są inne
![]()
a ja polecamDziewczyny, polecalyscie testy owu z easyhome, ale czy polecacie też z nich testy ciążowe te z Amazona ?