Patii26
Fanka BB :)
Oj tak, u nas taka od 3 dni piękna i każdy dzień wykorzystany na świeżym powietrzuale dziś piękna pogoda![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, u nas taka od 3 dni piękna i każdy dzień wykorzystany na świeżym powietrzuale dziś piękna pogoda![]()
Gorący czas przed WamiHaha, no to musi się teraz udać !Ja dzisiaj 9dc, od jutra zaczynam robić testy owu i zaniedlugo zaczniemy działania
![]()
Po co tak wcześnie chcesz testować? W środę by był dopiero 6dpo, jeśli była teraz w środę.Gorący czas przed WamiJa dziś zaczęłam brać duphaston bo wszystko wskazuje że owulacja była w środę. Od środy wjeżdżają testy ciążowe
![]()
Ojej faktycznie to 6dpo a nie 7Po co tak wcześnie chcesz testować? W środę by był dopiero 6dpo, jeśli była teraz w środę.
czyli jak miałam plus minus owulację w zeszłą sobotę/niedzielę to już mogę coś sikać?Gorący czas przed WamiJa dziś zaczęłam brać duphaston bo wszystko wskazuje że owulacja była w środę. Od środy wjeżdżają testy ciążowe
![]()
To zależy czy lubisz się doszukiwać cieniczyli jak miałam plus minus owulację w zeszłą sobotę/niedzielę to już mogę coś sikać?
W sumie mam tych testów kilkanaście
aaa dobra, doczytałam.
jak owu była w sobotę to 7dpo będzie teraz w niedzielę?
aaa chyba jednak poczekam już do przyszłego tygodnia![]()
Miłego dniaDzień dobry, miłego dnia dziewczyny
Ja dziś zaczekam robić testy owu, 10dc. Na razie blada, więc jeszcze pewnie z 3-4 dni do pikuw marcu miałam pik 13dc.
aż mnie jajnik zaczął kłućTo zależy czy lubisz się doszukiwać cieniBo 7dpo raczej małe szanse że coś wyjdzie a jak już to cień. Ale ja też mam sporo testów i w ramach rozrywki będę sobie sikać od 7dpo
![]()