xewee
Moderator
Nie opłacałoby Ci się kupić jakiegoś pakietu w luxmedzie o ile masz blisko ?U nas dokładnie to samo..sam monitoring w miesiącu to u mnie 750zla gdzie jeszcze leki,badania itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie opłacałoby Ci się kupić jakiegoś pakietu w luxmedzie o ile masz blisko ?U nas dokładnie to samo..sam monitoring w miesiącu to u mnie 750zla gdzie jeszcze leki,badania itd.
Czekamy , w piątek zrobięPięknieGratulacje ! Mogę wstawić pierwsze
? Czy czekamy na przyrost ?
Elbląg , drogo ale szybkoWow gdzie tak szybko wynik dają?![]()
Gratulacje !Beta 20,6
3![]()
po prostu mnie to niepokoi, że był biochem w pierwszym cyklu starań a teraz jakieś bolesne miesiączki, różnej długości cykle itd.Jasne badaj jeśli Cię to uspokoi ! trzymam kciuki żeby wyniki były okej, też przy tych skróconych poszłam sprawdzić co i jak bo nie dawało mi to spokoju![]()
Ja mam luxmed i wolę chodzić do innego lekarza.Nie opłacałoby Ci się kupić jakiegoś pakietu w luxmedzie o ile masz blisko ?
Ja w sumie też chodzę do innych lekarzy niż z pakietu ALE właśnie pod monitoring spoko, bo mogę sobie umawiać za darmo, pod badania.Ja mam luxmed i wolę chodzić do innego lekarza.
Niestety ale w luxmedzie nie ma zbyt dobrych lekarzy - przynajmniej we Wro. Babeczka do której chodziłam rok miała bardzo dobre opinie ale chyba tylko to. Dla niej tsh 4.5 było ok i nie widziała problemu. I wiele innych badań było ok - bo przecież są w normach referencyjnych.
Rozważałam taką opcję.bo lekarz do którego chodziłam właśnie pracuje w przychodni która przyjmuje pacjentów z luxmedu.ale po 2 miesiącach zrezygnowałam z leczenia u niego,bo wizyty trwaly 5 minut z czego połowę tego czasu cały czas przeglądał coś w telefonie.a jednak liczyłam na trochę większe kompetencje z jego strony patrząc na to że leczy w klinice leczenia niepłodności.za każdym razem tylko przepisywał mi duphaston gdzie nigdy nie stwierdzono mi niedomogi lutealnej i progesteron zawsze mam ładny a poza tym żadnych konkretów.nie spojrzał nawet na moje wyniki badań.Nie opłacałoby Ci się kupić jakiegoś pakietu w luxmedzie o ile masz blisko ?
No właśnie..ja trafiłam 3 lata temu na super endokrynolog, która pomogła mi ogarnąć moje hormony i guzka na tarczycy(który w połowie wchłonął się po biopsji).mam do niej prawie 2h drogi,ale cieszę się że na nią trafiłamJa mam luxmed i wolę chodzić do innego lekarza.
Niestety ale w luxmedzie nie ma zbyt dobrych lekarzy - przynajmniej we Wro. Babeczka do której chodziłam rok miała bardzo dobre opinie ale chyba tylko to. Dla niej tsh 4.5 było ok i nie widziała problemu. I wiele innych badań było ok - bo przecież są w normach referencyjnych.