reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
W przedszkolu jednak jest ciągły kontakt z wirusami więc ja bym od razu szła na L4 jakbym była w ciąży. Nie ma co ryzykować. Moja znajoma pracuje w przedszkolu i też mówi że rodzice chore dzieci przyprowadzają bo nie mają ich z kim zostawić tylko później właśnie inne dzieci zarażają i personel przedszkola 🙃
Ja pracuję w prywatny przedszkolu i niestety ale tak jest, przyprowadzają dzieci z kaszlem i zielonymi gilami... Ale nauczycielki nic nie mogą powiedzieć, bo to prywatne i rodzice za to płacą a dyrekcja wtedy ma kasę... 😠
Natomiast moja córka chodzi do przedszkola państwowego i tam nauczycielki mocno sobie pilnują tego, żeby dzieci nie przychodziły chore, na każdym zebraniu i tym przypominają rodzicom i o to proszą. I faktycznie tak jest, ja córki tez nie posyłam z katarem i kaszlem, żeby nie zarażała innych dzieci.

Jeszcze nie ma ale do piątku będzie założona bo jedna dziewczyna czeka na wynik beta HCG i pisała mi że założy jak będzie mieć wynik :-) Sama zaglądam i najchętniej bym założyła ale niestety następny test w niedzielę 🙃
Ok to czekam aż założy ☺️ życzę powodzenia ! U mnie 2 dni temu beta 753,80 a dzisiaj 1741,10 także idzie w dobrą stronę ☺️

reklama
Bardzo dziękuję 🩷 tych dwóch kresek to nam wszystkim życzę, oby jak najszybciej! ✊🏻✊🏻
My właśnie podziałaliśmy 🤭 ale w tym cyklu jakoś dziwnie z tą owu, nie czuję jej za bardzo, tylko takie lekkie ćmienie w podbrzuszu. W sensie nie miałam na testach owu takiego strikte piku ( chyba go przegapiłam mimo, że wczoraj była najmocniejsza kreska o 13, to wieczorem słabsza a dzisiaj popołudniu mocniejsza niż ta z rana, także nie wiem sama.

Do góry