natalia16!
Fanka BB :)
Dziewczyny czy wiecie czy jest grupa grudniowe mamy ?Pierwszy post przeczytaj, jest tam regulamin. Gratulacje ciąży , może Ty założysz wątek grudniowe mamyLiczę że tam się spotkamy
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy wiecie czy jest grupa grudniowe mamy ?Pierwszy post przeczytaj, jest tam regulamin. Gratulacje ciąży , może Ty założysz wątek grudniowe mamyLiczę że tam się spotkamy
![]()
Jejku, ale nowinki, gratulacje !Beta 20,6
3![]()
Ja pracuję w prywatny przedszkolu i niestety ale tak jest, przyprowadzają dzieci z kaszlem i zielonymi gilami... Ale nauczycielki nic nie mogą powiedzieć, bo to prywatne i rodzice za to płacą a dyrekcja wtedy ma kasę...W przedszkolu jednak jest ciągły kontakt z wirusami więc ja bym od razu szła na L4 jakbym była w ciąży. Nie ma co ryzykować. Moja znajoma pracuje w przedszkolu i też mówi że rodzice chore dzieci przyprowadzają bo nie mają ich z kim zostawić tylko później właśnie inne dzieci zarażają i personel przedszkola![]()
Jeszcze nie ma ale do piątku będzie założona bo jedna dziewczyna czeka na wynik beta HCG i pisała mi że założy jak będzie mieć wynik :-) Sama zaglądam i najchętniej bym założyła ale niestety następny test w niedzielęDziewczyny czy wiecie czy jest grupa grudniowe mamy ?![]()
Ok to czekam aż założyJeszcze nie ma ale do piątku będzie założona bo jedna dziewczyna czeka na wynik beta HCG i pisała mi że założy jak będzie mieć wynik :-) Sama zaglądam i najchętniej bym założyła ale niestety następny test w niedzielę![]()
My właśnie podziałaliśmyBardzo dziękujętych dwóch kresek to nam wszystkim życzę, oby jak najszybciej!
![]()