nieznośne_poplątanie
Moderator
A jakie mieliście wskazania do zapłodnienia wszystkich komórek?Dostałam właśnie info że mamy 15 zarodkówteraz zostaje czekać do niedzieli ile zostanie ich finalnie bo to dopiero 2 doba ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakie mieliście wskazania do zapłodnienia wszystkich komórek?Dostałam właśnie info że mamy 15 zarodkówteraz zostaje czekać do niedzieli ile zostanie ich finalnie bo to dopiero 2 doba ;(
Ja wiem że @Avy poleca bliźniaki, ale ja jej nie wierzęMoże czeka nas podwójne szczęście po tej wyboistej drodze
Właśnie też chciałam dwa zarodki z myślą o zwiększeniu szans dla tego jednego, a że coraz bliżej transferu to wizja bliźniaków mnie dziś trochę przeraziła i zwątpiłam
ale zaryzykujemy, co ma być to będzie.
A teraz podchodzisz na naturalnym czy na sztucznym cyklu?
Słabe parametry nasieniaA jakie mieliście wskazania do zapłodnienia wszystkich komórek?
U Ciebie to przede wszystkim myślę, że jest kwestia endometrium, być może na sztucznym cyklu inaczej by się rozwijało. Ale ja nie rozumiem czemu po takich wynikach badań nikt Ci nie sprawdza endometrium na początku cyklu i koło 6-8 dnia.dziewczyny, a w moim przypadku, jak mam swoje owulacje i dobry progesteron, to transfer na sztucznym cyklu mógłby w czymś pomóc? Jeśli tak to w czym?
a na sztucznym cyklu jak się chodzi na usg?U Ciebie to przede wszystkim myślę, że jest kwestia endometrium, być może na sztucznym cyklu inaczej by się rozwijało. Ale ja nie rozumiem czemu po takich wynikach badań nikt Ci nie sprawdza endometrium na początku cyklu i koło 6-8 dnia.
To zależy od lekarza. Ja byłam w 2dc, 6, 9 i 13. Ale na naturalnym też bym tak samo chodziła. Czasem jest tak, że np tylko w 12-13 dziewczyny raz idą.a na sztucznym cyklu jak się chodzi na usg?
ja zwykle chodzę ok 11dc, ja mam tylko sztuczne cykle. Jak mam dobrze dobraną dawkę leków to wystarcza i ustalają dzień transferu i dzień wdrożenia progesteronu.a na sztucznym cyklu jak się chodzi na usg?
ja byłam w 12dc i odrazu mi wsumie ustalił transfer na za tydzień i zalecił leki żeby za 3cdni zacząć brać.a na sztucznym cyklu jak się chodzi na usg?
Ja byłam na usg jedynie w 11dc, endometrium miałam 9mm, i ustalili transfer na 21dc.a na sztucznym cyklu jak się chodzi na usg?