moonlight12
Zaciekawiona BB
U mnie taka sama. Może nawet odrobinę ciemniejsząKreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie taka sama. Może nawet odrobinę ciemniejsząKreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej
Wiesz jaki tłum czeka właśnie na Twój wynik?Ja oszaleję czekając na ten wynik…![]()
Działacie dziś?U mnie taka sama. Może nawet odrobinę ciemniejszą![]()
U mnie PIK byłby w przeciągu paru godzin warto działać już dzisiajKreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej
Ja jestem w pracy do 21 i próbuje przez wiadomości wybadać grunt czy narzeczony zmęczonyU mnie PIK byłby w przeciągu paru godzin warto działać już dzisiaj
potwierdzam hahaWiesz jaki tłum czeka właśnie na Twój wynik?![]()
Jak najbardziej dziś. Ja to bym już uznała u siebie jako pik, bo nawet za 3 h może być pik.Kreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej
Działajcie dziś i jutro najlepiejKreska mocniejsza niż ranoPik będzie dziś myślicie? Nie wiem czy seks dziś czy jutro lepiej